Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Educatie > Stiri Educatie
A   A   A

Elevii de clasa a VI-a nu vor susține Evaluarea Națională în timpul grevei generale

Elevii de clasa a VI-a nu vor susține Evaluarea Națională în timpul grevei generale
Elev care dă un test FOTO Pixabay
Elevii de clasa a VI-a ar putea să nu mai susțină Evaluarea Națională, având în vedere că se desfășoară greva generală în școli, a declarat Marius Nistor, președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” pentru Edupedu.ro.
„Câtă vreme este grevă generală, nu putem discuta de susținerea vreunei activități didactice de predare sau de evaluare”, a precizat Marius Nistor.

Întrebat dacă sunt șanse ca Evaluarea Națională să aibă loc săptămâna aceasta, conform calendarului, Nistor a răspuns că nu.

Conform calendarului oficial, Evaluarea Națională la clasa a VI-a începe miercuri, 24 mai, cu proba la Limbă și comunicare, în timp ce joi, pe 25 mai, este programată proba la Matematică și Științe ale naturii — joi, 25 mai 2023

La greva generală participă peste 150.000 de profesori și peste 70.000 de angajați care fac parte din categoria personalului didactic auxiliar și nedidactic, potrivit sindicatelor din Educație. ...citeste mai departe despre "Elevii de clasa a VI-a nu vor susține Evaluarea Națională în timpul grevei generale" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Mai 2023, ora 15:36

 Articol citit de 68 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor