Scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu: "Cred ca e clar pentru toata lumea ca luni o sa se voteze prelungirea functionarii scolilor online"

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 13:14
1169 citiri
Scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu: "Cred ca e clar pentru toata lumea ca luni o sa se voteze prelungirea functionarii scolilor online"
FOTO Pixabay

Inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Ionel Puscas, considera ca, avand in vedere numarul ridicat al infectarilor cu noul coronavirus, "este clar pentru toata lumea" ca incepand de luni va fi votata prelungirea scenariului rosu pentru unitatile didactice din Capitala.

"Cu privire la intrebarile despre modul in care o sa ne desfasuram activitatea luni si in zilele urmatoare ..... cred ca este clar pentru toata lumea ca, la indicele acesta epidemiologic si la numarul actual al infectiilor cu covid, Comitetul pentru Situatii de Urgenta o sa voteze luni prelungirea functionarii scolilor in online", a transmis sambata, pe Facebook, seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

De altfel, institutia a transmis, vineri, ca in urma discutiilor cu oficialii Directiei de Sanatate Publica a Capitalei, s-a constatat ca se mentine rata de infectare de peste 3 la o mie de locuitori in Bucuresti, iar in acest context ISMB a propus Prefecturii Municipiului Bucuresti convocarea Comitetului pentru Situatii de Urgenta, luni, 2 noiembrie. ...citeste mai departe despre "Scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu: "Cred ca e clar pentru toata lumea ca luni o sa se voteze prelungirea functionarii scolilor online"" pe Ziare.com

#elevi, #scoala, #online, #Bucuresti, #inspectoratul scolar, #scenariul rosu , #Stiri Educatie