Filmele lui Liviu Ciulei nu mai pot fi difuzate in Romania

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 17:44
5227 citiri
Filmele lui Liviu Ciulei nu mai pot fi difuzate in Romania
Foto: Captura Youtube/Magiclamp122

Thomas Ciulei interzice difuzarea filmelor semnate de el si de tatal sau, Liviu Ciulei, pe teritoriul Romaniei si spune ca a luat aceasta decizie din cauza "atitudinii destructive a Centrului National al Cinematografiei (CNC) legate de restaurarea filmelor lui Liviu Ciulei si a tratamentului discriminatoriu si destructiv" privind productiile sale.

Potrivit unui comunicat de presa semnat de Thomas Ciulei, decizia de interdictie a difuzarii si proiectiei publice intra in vigoare pe 19 octombrie, iar "exceptii vor face proiectiile in institutiile de invatamant".

"Am fost nevoit sa ajung la aceasta masura extrema in urma atitudinii destructive a Centrului National al Cinematografiei legata de restaurarea filmelor lui Liviu Ciulei si a tratamentului discriminatoriu si destructiv legat de productiile mele", marturiseste Thomas Ciulei.

Presa straina, despre moartea lui Liviu Ciulei: A murit o legenda

De asemenea, fiul cineastului care a murit in 2011 declara ca CNC s-a aratat ...citeste mai departe despre "Filmele lui Liviu Ciulei nu mai pot fi difuzate in Romania" pe Ziare.com

#filme Liviu Ciulei Romania, #filme Liviu Ciulei , #Stiri Filme