TIFF 2020 se reprogrameaza si difuzeaza intre timp premiere online pe TIFF Unlimited

Marti, 07 Aprilie 2020, ora 12:35
2841 citiri
TIFF 2020 se reprogrameaza si difuzeaza intre timp premiere online pe TIFF Unlimited

In contextul situatiei actuale din tara si tinand cont de restrictiile impuse pentru siguranta tuturor, echipa Festivalului International de Film Transilvania a luat decizia de a reprograma editia cu numarul 19.

"Am pregatit TIFF-ul pana in ultima clipa, am sperat ca ne vom intalni la Cluj intre 29 mai si 7 iunie. In acest punct, insa, ne-a devenit clar ca acest lucru nu mai este posibil. N-a fost o decizie usoara, dar suntem optimisti si lucram deja la posibilele date alternative", declara Tudor Giurgiu, presedintele festivalului.

Echipa va urmari cu atentie, in perioada urmatoare, evolutia situatiei din tara, de care va depinde programarea noilor date pentru TIFF 2020.

"Daca #StamAcasa acum, le dam sanse evenimentelor pe care le iubim sa se intample anul acesta, in formule probabil adaptate timpurilor pe care le traim. Le suntem recunoscatori tuturor sponsorilor si partenerilor ca sunt in continuare alaturi de noi. Impreuna, vom gasi cele mai bune solutii", adauga Tudor Giurgiu.

Inscrierile facute pentru programe precum Transilvania Pitch Stop, Bursa Alex. Leo Serban, Competitia Locala raman valabile, iar cei selectati vor primi vesti in timp util despre noul program.

Spectatorii care si-au cumparat deja bilete si abonamente au doua optiuni: le pot pastra sau isi pot recupera banii. Echipa le multumeste celor care aleg sa sustina festivalul in aceste momente complicate, pastrandu-le pentru editia 2020, cu toate modificarile pe care le vor impune vremurile incerte prin care trecem cu totii.

Intre timp, cat #StamAcasa, platforma de streaming TIFF Unlimited a devenit locul de intalnire al fanilor TIFF: in fiecare weekend, unlimited.tiff.ro gazduieste premiere gratuite de #CaranTIFF. Urmeaza spectacole de teatru, experiente cinematic-culinare, filme cult si multe alte surprize.

Catalogul TIFF Unlimited contine peste 100 de titluri: Best of TIFF, Best of Cannes, grupaje de comedii sau documentare. O selectie de filme romanesti poate fi vazuta de oriunde din lume, fara abonament.

Tot in aceasta perioada, o parte din echipa TIFF s-a implicat in lansarea initiativei #UnSingurCluj, menita sa centralizeze si sa sincronizeze eforturile judetului Cluj in lupta cu epidemia. Le puteti sprijini sau urmari actiunile pe unsingurcluj.ro.

Vezi filme pe TIFF Unlimited: unlimited.tiff.ro.

Festivalul International de Film Transilvania este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si Asociatia pentru Festivalul de Film Transilvania.

#TIFF reprogramare, #TIFF Unlimited , #Premiere film