Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Bancherul anului in Romania in 2020, Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, invitat la emisiunea "Dialogurile Ziare.com"

Bancherul anului in Romania in 2020, Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, invitat la emisiunea "Dialogurile Ziare.com"
Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank
Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, desemnat Bancherul Anului 2020 in Romania, este invitat joi, 17 decembrie, de la ora 12.00, la emisiunea "Dialogurile Ziare.com".
In cadrul emisiunii, bancherul va vorbi despre unele dintre cele mai importante provocari si probleme din domeniul economiei, precum si despre cum a afectat pandemia provocata de noul coronavirus domeniul financiar-bancar.

Printre subiectele care vor fi discutate impreuna cu Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, vor fi:

- amanarea ratelor si pericolele cu care vine aceasta amanare;

- ce afaceri nu sunt atractive pentru banci, in aceasta perioada, pentru a fi finantate,

- ce afaceri ar starni interesul bancherilor in aceasta perioada aflata sub dominatia crizei sanitare, care si-a pus amprenta puternic asupra economiei globale;

- cum va arata, din punct de vedere economic, anul 2021 pentru romani.

Emisiunea "Dialogurile Ziare.com" va putea fi urmarita live joi, 17 decembrie, de la ora 12.00, pe site-ul Ziare.com, pe pagina de Facebook a Ziare.com si pe canalul de YouTube al Ziare.com.

In cadrul emisiunii, CEO-ul Libra Internet Bank, Emil Bituleanu, va raspunde si intrebarilor care vor veni din partea publicului Ziare.com, intrebari adresate pe platformele pe care va fi transmisa emisiunea.

CITESTE SI:

Libra Internet Bank ofera solutia de economisire din mobile banking care le permite clientilor persoane fizice sa retraga bani din depozite, fara pierderea dobanzii

Revolut intra pe piata creditelor bancare din Romania si promite imprumuturi ieftine. Cum va functiona parteneriatul cu Libra Bank

Libra Bank, crestere spectaculoasa a tranzactiilor realizate pe Internet ...citeste mai departe despre "Bancherul anului in Romania in 2020, Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank, invitat la emisiunea "Dialogurile Ziare.com"" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 16 Decembrie 2020, ora 09:20

 Articol citit de 635 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor