Bursa ramane pe rosu. OUG Teodorovici inca n-a fost publicata in MOf, desi intra in vigoare la 1 ianuarie

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 11:30
1251 citiri
Bursa ramane pe rosu. OUG Teodorovici inca n-a fost publicata in MOf, desi intra in vigoare la 1 ianuarie
Foto: Arhiva Pixabay

Bursa de Valori Bucuresti (BRD) este pe rosu vineri, dupa prima ora de tranzactionare, indicele principal BET inregistrand o scadere de 0,31%. Rompetrol Rafinare, -6,17%, si Med Life, -3,85%, au inregistrat printre cele mai mari minusuri dupa prima ora.

Joi, BVB a incheiat ziua pe rosu, indicele principal BET inregistrand o scadere de 0,13%. Electrica, -1,8%, si OMV Petrom, -1,29%, au fost printre cele mai importante scaderi din punct de vedere al valorilor tranzactionate.

Vineri, indicele BET a inregistrat, dupa prima ora, un minus de 0,31%.

Oltchim, -14,96%, Sphera Franchise Group, -9,05%, Rompetrol Rafinare, -6,17%, Med Life, -3,85%, si SIF Banat Crisana, -2,42%, au inregistrat printre cele mai mari minusuri dupa prima ora.

Luni, BVB a incheiat ziua pe verde, indicele principal BET crescand cu 7,05%.

Marti, 18 decembrie, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat un set de masuri pentru anul viitor care au creat ingrijorare in randul investitorilor. Desi au fost adoptate prin ordonanta de urgenta si aplicarea lor e prevazuta pentru 1 ianuarie 2018, documentul inca nu a fost publicat in Monitorul Oficial.

Astfel, companiile si investitorii inca nu stiu exact la ce sa se astepte, cu doar 4 zile de inceputul noului an. Vineri, la ora 12:00, are loc o sedinta a CSAT, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei (CDR), adresandu-i presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care ii cer sa discute cu Guvernul si sa opreasca masurile anuntate.

O ora mai tarziu, la ora 13:00, Guvernul se reuneste in ultima sedinta din acest an. Pe agenda nu figureaza insa unul dintre cele mai stringente subiecte - bugetul pe 2019. ...citeste mai departe despre "Bursa ramane pe rosu. OUG Teodorovici inca n-a fost publicata in MOf, desi intra in vigoare la 1 ianuarie" pe Ziare.com

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#bursa bucuresti rosu, #OUG Teodorovici masuri Monitorul Oficial , #Stiri Finantare