Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Cum a câștigat o femeie o sumă fabuloasă pariind mai puțin de un euro la un joc de noroc

Cum a câștigat o femeie o sumă fabuloasă pariind mai puțin de un euro la un joc de noroc
Femeia nu avea niciun fel de experienţă la jocurile de noroc FOTO Pexels
Doar 80 de cenți a pariat o femeie în prima zi din 2022 la sală de jocuri de noroc din Franța. Această sumă infimă i-a adus însă un câștig de 200.000 de euro.
"Este vorba despre o persoană fără experienţă la jocurile de noroc şi de tip slot-machine, care se afla în vacanţă şi îşi însoţea mama.

Ea a câştigat 209.715,20 euro, este al doilea cel mai mare jackpot al cazinoului după punerea în funcţiune a aparatelor de joc în urmă cu 30 de ani", a explicat directorul cazinoului Barriere, François-Stéphane Vergne.

După o miză de 80 de eurocenţi, sâmbătă în jurul orei 17:00, aparatul de joc, care ia forma unui mare ecran, a dublat câştigurile, plătind bonusuri, înainte de a ajunge la suma finală de şase cifre, relatează AFP.

"De multe ori oamenii nu realizează ce li se întâmplă. A fost puţin surprinsă şi i-am oferit o cupă de şampanie", a adăugat Vergne.

În 2011, un jucător a câştigat suma de 425.000 de euro după ce a pariat 60 de eurocenţi în acelaşi cazinou. ...citeste mai departe despre "Cum a câștigat o femeie o sumă fabuloasă pariind mai puțin de un euro la un joc de noroc" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 02 Ianuarie 2022, ora 19:42

 Articol citit de 388 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor