Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Obligaţiunile retailerului Elefant Online intră la tranzacţionare pe Bursa de Valori București

Obligaţiunile retailerului Elefant Online intră la tranzacţionare pe Bursa de Valori București
Obligațiunile Elefant Online sunt în valoare de 17,46 milioane lei FOTO Pixabay
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţă că marţi, 1 februarie 2022, intră la tranzacţionare obligaţiunile retailerului online Elefant Online, în valoare de 17.469.900 lei.
"Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că marţi, 1 februarie 2022, intră la tranzacţionare obligaţiunile retailerului online Elefant Online, în valoare de 17.469.900 lei. Obligaţiunile se vor tranzacţiona pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier ELF26", anunţă bursa.

Listarea obligaţiunilor se realizează în urma derulării unui plasament privat în luna noiembrie 2021, plasament în cadrul căruia au fost emise obligaţiuni corporative, negarantate, nominative, necondiţionate, neconvertibile, denominate în lei către 122 de investitori. Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul Tradeville.

Aceasta este a doua emisiune de obligaţiuni a companiei Elefant Online listată la Bursa de Valori Bucureşti. Prima a avut loc loc în anul 2018 şi a constat în emisiunea a 76.514 obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 lei/obligaţiune şi o rată a dobânzii fixă de 9%/an. Obligaţiunile au fost rambursate integral la termen la data de 27 septembrie 2021. ...citeste mai departe despre "Obligaţiunile retailerului Elefant Online intră la tranzacţionare pe Bursa de Valori București" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 12:49

 Articol citit de 571 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor