Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Care este clasamentul celor mai inspirate recomandări când ai un buget restrâns şi trebuie să plăteşti facturi consistente

Care este clasamentul celor mai inspirate recomandări când ai un buget restrâns şi trebuie să plăteşti facturi consistente
În această perioadă delicată este indicat să economisiţi orice numerar pe care îl primiți FOTO Pixabay.com
Gândul că s-ar putea să fie nevoie să lucrezi doar pentru a-ți acoperi facturile te înspăimântă şi iei în calcul orice recomandare la care poate nici nu te-ai gândit.
Cu puțină planificare, pot exista modalități inteligente de a-ți reduce cheltuielile pentru a mai rămâne cu niste bani de manevră.

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi cum poţi drămui veniturile lunare, astfel încât cheltuielile curente să nu te lase fără niciun leu de la un salariu la alt salariu.

Faceți o listă înainte de a face cumpărături

Verificaţi atent ceea ce aveti nevoie, ce puteţi găsi la reducere și realizaţi o listă înainte de a face cumpărături, o dată pe saptămână, cu excepţia pâinii şi altor alimente care nu pot fi depozitate mai multe zile.

Un card de credit de bonusuri pentru produse alimentare vă poate ajuta, de asemenea, să economisiți pe termen lung.

Un hobby la care sunteţi deosebit de bun şi pentru care oamenii vă pot plăti

Poate că aveţi un talent care poate aduce un ban în plus sau chiar vă pricepţi să gătiţi un anumit fel de mâncare de care toată lumea se bucură. Luați în considerare să oferiți serviciile dvs. prietenilor și familiei dvs., pentru a câștiga puţini bani în plus.

Dacă nu aveți un talent care poate fi monetizat, sunt șanse să aveți lucruri nefolosite pe care le puteți vinde online. Există o gamă largă de site-uri de revânzare online, unde puteți vinde îmbrăcăminte, mobilier și bunuri de casă pentru a aduce puțini bani în plus.

Economisiţi orice numerar pe care îl primiți

Dacă primiţi bani, fie că este vorba de ziua de nastere, de o sărbătoare sau de altceva, păstraţi banii pentru viitor. Îi puteți folosi mai târziu, când aveți mare nevoie

O altă opțiune este să împărțiți modul în care cheltuiți banii în plus. Încercați o împărțire 80/20: puneți 80% în economii (sau în achitarea datoriilor), iar celelalte 20% pot fi bani distracție.

Chiar dacă ai doar 100 de lei, înseamnă 80 de lei în contul tău de economii și 20 de lei care ar putea fi folosiți pentru o cafea bună cu prietenii.

Reevaluați cheltuielile recurente

Faceți un inventar al abonamentelor dvs. lunare. Decideți dacă aveți nevoie cu adevărat de patru servicii de streaming, doi furnizori de livrare de mese și abonamente la canalele de muzică. Nu trebuie să le anulați pe toate. Trebuie doar să vă ...citeste mai departe despre "Care este clasamentul celor mai inspirate recomandări când ai un buget restrâns şi trebuie să plăteşti facturi consistente" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Joi, 22 Septembrie 2022, ora 08:30

 Articol citit de 588 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor