Samsung Money va fi lansat in aceasta vara

Joi, 28 Mai 2020, ora 09:08
904 citiri
Samsung Money va fi lansat in aceasta vara
Foto: Samsung

Samsung va intra in curand in randul companiilor de tehnologie care ofera propriul card, in cadrul unui serviciu care se va numi Samsung Money si va semana mult cu ofertele unor fintech-uri mobile-first precum Revolut, N26 sau Monese.

Compania coreeana a facut publice noi informatii despre viitorul card al companiei, ce va fi lansat pe parcursul verii. Acesta este rodul unui parteneriat intre Samsung si SoFi, un fintech din San Francisco.

Samsung Money va include un cont, un card de debit Mastercard emis de The Bancorp Bank si o legatura stransa cu Samsung Pay, aplicatie din care se vor realiza operatiunile financiare si care va oferi informatii detaliate despre situatia financiara a contului si cheltuielile realizate.

Samsung promite ca nu vor exista taxe (cel putin la inceput), iar dobanzile vor fi peste media nationala, insa nu ofera informatii concrete in acest sens.

Aplicatia Samsung Pay va fi esentiala pentru noul serviciu financiar. Din aceasta se va putea aplica pentru card si tot aceasta va putea fi folosita pentru tranzactii inca inainte de emiterea cardului fizic.

Cu sau fara cardul fizic, Samsung Money va putea fi folosit pentru cumparaturi online si achizitii offline realizate contactless cu un dispozitiv mobil compatibil.

Achizitiile facute cu Samsung Money vor genera ceea ce compania coreeana numeste Samsung Rewards - puncte care pot fi folosite pentru a obtine reduceri la achizitia produselor Samsung.

In Statele Unite, conturile Samsung Money vor fi asigurate prin intermediul agentiei federale FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation) si vor acoperi sume de pana la 1,5 milioane de dolari. De asemenea, parteneriatul cu SoFi ofera retrageri fara comisioane de la cele peste 55.000 de ATM-uri din reteaua Allpoint.

Samsung Money va fi lansat in Statele Unite in decursul verii, insa cei interesati se pot inscrie pe lista de asteptare de pe site-ul Samsung. Ramane de vazut in ce masura si in ce ritm disponibilitatea serviciului va fi extinsa. ...citeste mai departe despre "Samsung Money va fi lansat in aceasta vara" pe Ziare.com

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Samsung Money card , #Stiri Finantare