Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Finantare > Stiri Finantare
A   A   A

Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO

Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO
Resortul cuprinde un teren de golf precum și spații de cazare. Foto: Theodora Golf Club
Cel mai mare resort de golf din România, construit cu 15 milioane de euro la Ciugud de un important om de afaceri, a fost scos la vânzare din greșeală. Eroarea majoră aparține celebrei case de licitații Sotheby’s.
Theodora Golf Club din Teleac, proprietate a omului de afaceri Ioan Popa, managerul companiei Transavia, liderul pieței cărnii de pasăre din România, a apărut pe site-ul Sotheby’s la secțiunea vânzări, vineri, 13 august 2021.

Preţul de vânzare al resortului putea fi aflat doar la cerinţa unui potenţial cumpărător. Clubul de golf a fost listat, de asemenea, pe una dintre cele mai importante pagini de vânzare în materie de proprietăţi de lux a ziarului ”The Financial Times”.


În arhiva google se păstrează anunțul privind vânzarea resortului

Luni, 16 august, reprezentanții companiei Transavia au precizat că listarea la vânzare a clubului de golf a fost o greșeală. ”Resortul Theodora Golf Club nu a fost şi nu este scos la vânzare. Includerea acestuia în catalogul Sotheby’s în această secţiune este o eroare, colaborarea cu ei fiind de alt tip, orientată către dezvoltare şi proiecte de investiţii, şi nu pe zona de vânzare. Am semnalat eroarea şi către Sotheby’s care au remediat-o în catalog”, au transmis reprezentanţii Theodora Golf Club.
Anunțul de pe site-ul Sotheby’s

Theodora Golf Club aparţine celui mai bogat om din Alba, omul de afaceri Ioan Popa, proprietarul companiei Transavia, liderul naţional de pe piaţa cărnii de pasăre. În 2017, când s-a finalizat investiţia, acesta a precizat că investiția s-a ridicat la 15 milioane de euro. La evenimentul de inaugurare a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis.

De curând, Theodora Golf Club din Alba a obţinut distincţia Best Golf Hotel din partea International Hospitality Awards, în cadrul unei gale desfăşurate la Kiev. Resortul de la
Ciugud poziţionează România pe harta internaţională a golfului, principala atracţie a complexului fiind terenul de golf, cu o suprafaţă de 56 ha, cel mai mare teren din ţară.



Theodora Golf Club este situat la 10 minute cu maşina faţă de Alba Iulia, fiind o destinaţie de interes pentru turiştii străini, distanţa faţă de aeroportul din Cluj sau cel din Sibiu fiind între 1 şi 2 ore.

„Este un proiect cu viziune pe termen lung, născut din pasiunea pentru golf. Complexul îşi propune să devină o destinaţie pe harta turismului ro ...citeste mai departe despre "Cum a fost scos la vânzare din greșeală cel mai mare resort de golf din România. Cine a realizat investiția de 15 milioane de euro inaugurată de Klaus Iohannis FOTO" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Marti, 17 August 2021, ora 03:05

 Articol citit de 1036 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor