Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător

Sambata, 07 Ianuarie 2023, ora 08:30
985 citiri
Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător
Începeţi prin a vă enumera toate datoriile în ordinea sumelor descrescătoare FOTO Pixabay.com

Cu toţii ne dorim să avem suficient de mulţi bani ca să ne plătim toate datoriile la timp, poate chiar în avans, să mai prindem cate-o fereastra de respiro de la cheltuieli si sa ne focusam si pe economisire, pentru zile bune sau mai puţin bune.

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi care sunt cele mai bune metode sa scapi de datorii cât mai repede posibil şi fără traume sau urmări neplăcute în bugetul personal.

Folosind matematică simplă, cea mai rapidă modalitate de a plăti datoria este să apelezi la metoda „avalanșă”.

Această metodă vă ajută să scapaţi rapid de datorii. Începeţi prin a vă enumera toate datoriile în ordinea sumei, de la cea mai mare până la cea mai mică, apoi faceţi plata minimă pentru fiecare dintre ele.

După ce ați efectuat plata minimă pentru toate datoriile, utilizați orice alți bani de rezervă pe care îi aveți pentru a plăti datoria cu cea mai mare sumă. Făcând acest lucru în fiecare lună este probabil cel mai rapid mod de a scăpa de datorii.

Cele mai recomandate sfaturi pentru plata datoriilor

cunoașteți-vă cu adevărat bugetul: profitând la maximum de fiecare leu care vine și iese vă va ajuta să rămâneți concentrat pe măsură ce vă achitati datoria.

scădeți valoarea facturilor: reducând valoarea pe care o plătiți pentru facturi în fiecare lună veți avea mai mulți bani de investit pentru achitarea datoriilor.

câștigați mai mulți bani: mobilizaţi-vă în mod real şi creșteți puterea de câștig. Unele câştiguri pot eni via online și au program flexibil.

luați în considerare consolidarea: consolidarea datoriilor, cu un împrumut personal sau un card de credit, care vă poate reduce rata dobânzii, astfel încât să investiți mai mulți bani pentru sold.

nu vă temeţi de scutirea datoriilor: dacă nu faceți niciun progres în ceea ce privește datoriile, poate doriți să obțineți ajutor sub formă de scutire de datorii.

Dacă nu aveți economii sau suficienți bani pentru a vă plăti datoria, mai aveți câteva opțiuni disponibile. Acestea includ planuri de gestionare a datoriilor, aranjamente individuale voluntare cu creditorul, ordine de administrare, ordine de reducere a datoriilor și ordine de faliment. Explorarea fiecărei opțiuni vă va ajuta să decideți care ar putea funcționa cel mai bine!

CEC Bank te învaţă să fii responsabil cu banii tăi! ...citeste mai departe despre "Top 5 recomandări pentru achitarea rapidă a datoriilor. Ce este metoda "avalanşei" şi cum o aplici corespunzător" pe Ziare.com

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#datorii, #plata, #leu, #imprumut, #economii, #facturi , #Stiri Finantare