IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 15:47
3426 citiri
IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE
Foto: Telegraph.co.uk

JEREMIE este o initiativa de sprijinire a accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii, prin instrumente financiare finantate din fondurile structurale alocate statelor membre.

Prin cele trei facilitati de finantare active in Romania, JEREMIE creeaza un efect de multiplicare pentru resursele financiare alocate si functioneaza ca o sursa de finantare adaptata riscurilor specifice sectorului IMM.

Initiativa JEREMIE este finantata in Romania prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice" 2007-2013, cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Ministerul Fondurilor Europene invita intreprinderile mici si mijlocii sa aplice in continuare la facilitatile de finantare JEREMIE:

Credite JEREMIE cu 80% garantie gratuita

Garantia JEREMIE reprezinta 80% din valoarea creditului si poate fi obtinuta cu comision de garantare zero. Finantarea solicitata trebuie sa fie una noua, urmand a fi utilizata pentru activitati desfasurate pe teritoriul Romaniei, in sectoare de activitate precum industrie, comert, turism, constructii, servicii etc. Creditul ofera credite de investitii sau facilitati revolving sau non-revolving pentru capital de lucru.

Citeste mai multe despre IMM-urile pot obtine mai multe tipuri de finantari prin programul JEREMIE pe Avocatnet.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#finantari IMMuri, #fonduri europene imm , #Fonduri structurale