Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Francizat
A   A   A

Ce francize vor fi la moda in 2011?

Ce francize vor fi la moda in 2011?

“In 2011 se prevede o relansare pe piata francizelor, fapt ce va avantaja reluarea investitiilor in francize mai scumpe, de exemplu retail sau cele din sfera serviciilor ospitaliere, unde investitiile sunt mai mari”, a declarat pentru 3idei.ro in cadrul evenimentului Zilele Biz, Adrian Gheorghe, managing director, ThinkBig International.

Potrivit consultantului, francizele au fost cautate pe timp de criza, datorita sigurantei pe care o ofera o astfel deinvestitie.

In opinia acestuia, in 2010 cele mai cautate francize au fost cele de food & beverage, respectiv restaurantele, fast-food-urile sau cafenelele.


“Investitorii au dorit astfel de francize datorita puterii de cumparare a clientilor si datorita chiriilor practicate de proprietarii de spatii comerciale”, a subliniat in interviul acordat 3idei.ro, Adrian Gheorghe.


“In 2011 se prevede o relansare pe piata francizelor, fapt ce va avantaja reluarea investitiilor in francize mai scumpe, de exemplu retail sau cele din sfera serviciilor ospitaliere, unde investitiile sunt mai mari”, a mai adaugat acesta.

Pentru cei ce isi doresc sa-si achizitioneze o franciza ieftina, consultantul spune ca cele mai avantajoase ar fi in productia de materiale publicitare, consultanta IT, francize de agentii imobiliare cum ar fi Century 21.


De asemenea, Adrian Gheorghe mai spune ca  francizele din domeniul alimentar care au avut un ritm de crestere foarte sustinut, cum ar fi Fornettti sau  Ana Pan sunt de asemenea foarte profitabile in aceasta perioada.


Potrivit acestuia, francizele ieftine sunt acele afaceri care presupun investitii pana in 10.000 euro si care nu practica taxa de intrare.


Vezi video pe 3idei.ro

Facebook ShareTweet
 Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 14:10

 Articol citit de 3444 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor