Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Francizat
A   A   A

Danny Donuts

Danny Donuts
DANNY DONUTS este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 2007.Inca de la inceput ne-am propus promovarea marcii DANNY DONUTS pe plan national si european venind in intampinarea tuturor consumatorilor, cu o gustare sanatoasa si rafinata potrivita pentru oricare moment al zilei.

Concept: Gogoserie in franciza
Zona vizata: Toata Tara
Tip locatie: Fixa sau Mobila
Spatiu locatie: 10-40 mp
Taxa franciza: 2000 Euro
Investitie totala: 7000 Euro
Tara origina: Romania
Numar locatii: 3
Tip contract: Franciza
Grija noastra principala este ca produsul DANNY DONUTS sa se deosebeasaca de produsele similare prezente pe piata , prin forma ,continut si prezentare,de aceea calitatea se regaseste in tot ceea ce facem ,incepand cu selectarea atenta a ingredientelor folosite ,pana la tehnologiea si utilajele  de cea mai buna calitate.

PRODUSUL DANNY DONUTS

Inventarea gogoasei in forma de inel este atribuita unui marinar american, Mason Gregory, iar o legenda a localitatii Maine in care a trait acesta, povesteste cum capitanul si-a infipt gogoasa intr-una din spitele rotii de manevrare a vaporului si s-a indragostit pe loc de idee. Justificari mai pragmatice atribuie aparitia gogosii in forma de inel unei necesitati de a grabi procesul de prajire si de a elimina totodata un neajuns important: mijlocul crud al gogosii.
Mini gogosile ”DANNY DONUTS” se remarca prin forma pe care o au si modul de preparare.
Se pregatesc in fata clientilor, la comanda, iar datorita ingredientelor folosite aroma si gustul sunt diferite de cele ale altor gogosi .


PRODUSUL DANNY DONUTS NU CONTINE ADITIVI

Adaosuri semnificative privind potentarea produsului final, se obtin prin pudrarea mini gogosilor  cu zahar si scortisoara sau diferite topinguri; ciocolata,caramel,fructe de padure zmeura.
Prajirea  se face in ulei vegetal de cea mai buna calitate, iar masina automata are grija atat de intoarcerea gogosilor pe ambele parti pentru o prajire uniforma cat si  de timpul alocat acestei operatiuni.
Vanzarea mini gogosilor se face in cutii cu sau fara capac ( 12 bucati  mini donuts /PORTIE).
Pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta  si au termen de valabilitate  48 de ore pastrate in ambalajul de servire sau 72 de ore in vid. 


AVANTAJELE SISTEMULUI DE FRANCIZA DANNY DONUTS

Parteneriatul cu ”DANNY DONUTS” este o oportunitate de afacere intr-un sistem unitar si organizat care va va oferi independenta financiara cu o  investitie minima si un profit satisfacator.

Veti primi din partea noastra toate indrumarile necesare, se va face training cu oamenii  care se vor ocupa de preparare si vanzare , acestia nu trebuie sa aiba experinta in domeniu (tot ce trebuie sa faca este sa adauge apa mixului pe care il primiti ambalat in pachete de 1 kg), se va asigura identitatea vizuala  atit a spatiului de vinzare cit si a vinzatorului, se asigura garantie  pentru toate componentele masinii automate de gogosi, se asigura livrarea mixului pentru gogosi la locatiile dumneavoastra.

Durata trainingului este de 3 zile si include montarea /demontarea utilajului de productie ,procesul de preparare a mini gogosilor ,intretinerea unitatii si lucrul cu angajatii  Vom fi alaturi de dumneavoastra in ziua deschiderii propiei unitati si ori de cate ori va fi necesar ajutorul nostru.


MODUL DE LUCRU

Producerea si comercializarea mini gogosilor marca DANNY DONUTS se poate face in locatii fixe independente(magazine,standuri amenajate in interiorul mall-urilor sau supermarketurilor,rulote comerciale echipate corespunzator  sau in casute din lemn intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 10 mp pentru vanzarea stricta de  mini gogosi,cafea si inghetata.
intr-un spatiu comercial fix stradal cu trafic pietonal incepand cu cca 15-40 mp pentru gogoserie&cafenea  unde se mai pot comercializa si alte produse de patiserie/cofetarie
intr-un spatiu comercial mobil”AFACERE PE ROTI” respectiv rulota comerciala complet echipata si utilata care permite deplasarea la festivaluri targuri,expozitii,evenimente speciale,concerte,stadioane ,zilele orasului  sau alte evenimente la care  se aduna un public numeros  

INVESTITII FINANCIARE

TAXA DE INTRARE                  2.000 euro TVA inclus
UTILAJ DE PRODUCTIE           5.500 EURO TVA INCLUS

Prin contractul de franciza Francizatul se obliga sa achizitioneze de la Francizor
materia prima ,respectiv mixul pentru mini gogosi si toppinguri-le aferente ,astfel incat gustul minigogosilor sa fie identic in orice locatie deschisa.


Toti partenerii francizati au obligatia ca in primele 6 luni de functionare sa se supuna sistemului de implementare HACCP(HAZARD CONTROL POINT ); sistem care se bazeaza in mare parte pe prevenirea posibilelor neajunsuri care ar putea genera riscuri prentru consumatori; si are ca scop eliminarea in totalitate sau reducerea la un nivel acceptabil a riscurilor pentru producerea de alimente sigure.

Sistemul HACCP obliga la respectarea riguroasa a principiilor preventive continute de el ,deoarece nerespectarea acestor principii in oricare dintre fazele procesului de productie pune in pericol intreg sistemul.
Costul sistemului HACCP este de 700 euro/tva inclus si este implementat de catre o firma acreditata.


 


Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.

Facebook ShareTweet
 Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 21:57

 Articol citit de 2758 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor