EuroIns Romania are 61 unitati in franciza

Joi, 19 Martie 2009, ora 13:13
2039 citiri

EuroIns Romania (fosta Asitrans) a deschis peste 20 de unitati in sistem de franciza de la inceputul acestui an, ajungand la 61 unitati de acest tip, proiectul de dezvoltarea a retelei de tip franciza urmand sa ajunga la maturitate in acest an, a anuntat joi compania.

"In acest an, proiectul nostru de dezvoltare a unei retele de unitati de tip franciza se va apropia de maturitate, acesta fiind unul din motoarele cresterii prognozate pentru 2009", a declarat directorul general al Euroins Romania, Bogdan Stan.

Unitatile din acest an au fost deschise in Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Focsani, Reghin, Suceava, Braila, Arad, Sebes, Turda, Slatina, Zalau, Giurgiu, Buzau, Sibiu, Fetesti si Botosani. Reteaua teritoriala a companiei a ajuns in prezent la 171 de unitati, din care 85 de unitati in sistem propriu, 61 in sistem franciza, la care se adauga 25 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team.

EuroIns Romania a afisat pentru anul trecut afaceri de 152,8 milioane lei (41,5 milioane euro), conform rezultatelor preliminare, in crestere cu 63% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Pentru 2009, firma isi propune sa ajunga la o cifra de afaceri de peste 53 milioane euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#euroins, #afaceri, #franciza , #Francizat