Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Francizat
A   A   A

Hoverland

Hoverland
HOVERLAND PARK SRL, importator autorizat al celor mai mici Hovercraft-uri din lume produse in Australia, detinator al marcii inregistrate HOVERLAND pentru parcuri de distractie cautam distribuitori al acestei Franchize unice in lume.

Concept: Franciza
Zona vizata: Toata tara
Tip locatie: Spatiu
Spatiu locatie: 500-1000
Investitie totala: 15000 Euro
Taxa: 300/luna pentru 1 an
Tara origina: Romania
Numar locatii: 2
Tip contract: 1 an
Tematica unui astfel de parc este cea de a oferi senzatia de plutire sau zbor la joasa inaltime, in orice amplasament care are potential comercial, cat de mic ar fi acesta. Este necesar ca acel amplasament sa fie delimitat si imprejmuit cu un gard de lemn sau material plastic si fara gropi sau denivelari de orice natura.

Hovercraft-urile noastre functioneaza doar pe suprafete uscate si netede din beton, asfalt, gresie sau lemn. Nu pot functiona pe iarba, gheata, zapada, apa, nisip, noroi sau pe suprafete umede.

Pista propriu-zisa nu trebuie sa fie delimitata ca la Karting. Hovercraft-urile se pot deplasa liber, free-style, mai multe in acelasi timp. Ele se pot ciocni usor intre ele, materialul din care sunt fabricate fiind incasabil.


Un astfel de mic Parc de Distractie prezinta atractie mai ales pentru tineri si in mod special pentru copii intre 7 si 16 ani. Vehiculele nu prezinta pericol si se manevreaza foarte simplu, in mod natural, asemanator Ski-urilor sau Skate-board-urilor, invatarea tehnicilor de manevrare se face inaintea intrarii pe pista, in cateva secunde.


Pentru a deschide un astfel de Parc de Distractii, este necesar un spatiu bine amplasat, cu vad comercial, de cateva sute de metri si un minim de trei Hovercraft-uri.

Facebook ShareTweet
 Vineri, 11 Iunie 2010, ora 17:05

 Articol citit de 1585 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor