Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Francizat
A   A   A

Nomasvello

Nomasvello
Nomasvello este franciza cu cea mai rapida dezvoltare din Europa in 2009.
Conceptul Nomasvello este dedicat sectorului frumusetii si ingrijirii personale si este axat pe epilare definitiva cu lumina intens pulsata si fotorejuvenare.

Concept: Salon Fotoepilare
Zona vizata: Orase cu peste 50000 loc
Tip locatie: Spatiu Comercial / Stradal
Spatiu locatie: 35mp
Taxa franciza: 30000 Euro
Investitie totala: 40000 Euro
Taxa: 300+100 taxa mk
Tara origina: Spania
Numar locatii: 650
Tip contract: 5 ani
Ceea ce aduce nou acest concept este tehnologia de ultima ora, care face epilarea nedureroasa, completa si de lunga durata, in comparatie cu celelalte modalitati de epilare care dor, au efect foarte scurt ( de la 2-3 zile, in cazul cremelor sau lamei, pana la 2-3 saptamani in cazul epilarii cu ceara sau cu aparatul electric )si sunt foarte scumpe ( epilarea cu laser, care are absolut aceleasi efecte si care poate ajunge la 200 euro per zona / sedinta ).
Nomasvello practica tarif unic de 30 euro per zona / sedinta.


Durata unui tratament de indepartare completa a parului variaza intre 4 si 8 sedinte.


Tratamentele noastre de epilare cu lumina pulsata ( Intense Pulsed Light ) s-au dovedit eficiente milioanelor de femei si barbati, care au dorit sa scape definitiv de parul nedorit, de pe diferite suprafete ale corpului.


Nomasvello® a decis sa intre pe piata romaneasca, deoarece din ce in ce mai multi oameni sunt dornici sa arate si sa se simta bine, cautand metode eficiente si sigure de a obtine acest lucru.

Noi le oferim in plus preturi mici, siguranta, pentru ca fiecare tratament incepe cu un test initial de toleranta si eficacitate, produse de ingrijire ulterioara, ca sa persiste senzatia de confort si hidratare a pielii si asistenta permanenta, prin operatorii centrului.


Un alt motiv, care creste succesul afacerii, este acela ca nu este nevoie de specialisti, operatorul este de regula cosmetician, iar echipamentul este foarte simplu de utilizat si intretinut.


Strategia de dezvoltare a francizei Nomasvello® are in vedere un sistem neconcurential, bazat pe exclusivitate teritoriala. Nomasvello® intentioneza sa construiasca parteneriate si cu intreprinzatori, deja existenti pe piata, atat in domeniul frumusetii, cat si in afara lui, dar si cu viitori oameni de afaceri, persoane, care nu si-au exercitat anterior abilitatile antreprenoriale.


Din punct de vedere administrativ, este nevoie de un spatiu, cu o suprafata totala de minimum 35mp, aflat la parter (daca este vorba de un imobil de locuinte sau de birouri ) si de 2 operatori , care executa tratamentele, utilizand un echipament modern si foarte simplu de intrebuintat.

Facebook ShareTweet
 Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 13:32

 Articol citit de 1748 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor