Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Stiri Franciza
A   A   A

Primul hotel Courtyard Marriott isi deschide portile la Bucuresti

Primul hotel Courtyard Marriott isi deschide portile la Bucuresti
Compania Gica Popescu Hotels a primit acordul oficial de constructie, dezvoltare si operare a primului hotel marca Courtyard Marriott din Romania, o investitie de aproximativ 20 milioane euro.
Hotelul va fi amplasat in centrul orasului, va fi incadrat in categoria de 4 stele si va avea o capacitate de 146 camere. Clientii vor putea beneficia de 4 sali de conferinta cu o suprafata totala de aproximativ 500 metri patrati, restaurant, bar, spa si spatii comerciale. Lucrarile de constructie vor demara in luna iulie 2012, urmand sa fie incheiate dupa 18 luni.

"Deschiderea unui nou hotel marca Marriott in Romania reprezinta pentru noi o materializare a dorintei de a le prezenta clientilor nostri o oferta cat mai bogata de servicii de inalta clasa, la standardele grupului Marriott", a declarat John Litzenberger, vicepresedinte Marriott International Lodging Development Europe.

Courtyard Marriott este marca a grupului Marriott International. Primul hotel marca Courtyard a fost deschis in 1983 iar in prezent peste 900 de hoteluri opereaza sub acest brand in toata lumea.

"Sunt multumit ca, dupa negocieri de foarte lunga durata, managementul Marriott International a considerat ca un nou proiect marca Marriott in Romania este oportun si de viitor", a declarat Gica Popescu.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 18:45

 Articol citit de 8034 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor