Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Franciza > Franciza cafenea
A   A   A

Starbucks deschide prima cafenea din Constanta si ajunge la zece unitati in Romania

Starbucks deschide prima cafenea din Constanta si ajunge la zece unitati in Romania
www.mikemccready.ca
Starbucks deschide joi prima cafenea din Constanta, in mall-ul Maritimo Shopping Center, ajungand astfel la zece unitati in Romania, pe langa cele sapte locatii din Bucuresti si cate una in Cluj-Napoca si Timisoara, iar in septembrie va inaugura inca o cafenea in complexul Novo Park din Capitala.
Cafeneaua din Maritimo Shopping Center este situata la intrarea a doua a centrului comercial, avand si o terasa pentru clienti, a anuntat Starbucks Romania intr-un comunicat, potrivit Mediafax.

In septembrie, lantul de cafenele urmeaza sa deschida o unitate in complexul de birouri Novo Park din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor, fiind a opta din Bucuresti.

Starbucks a inchiriat in Novo Park 200 de metri patrati, la parterul cladirii D (complexul este format din sapte cladiri de birouri), avand acces direct din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, unul din principalele bulevarde din Bucuresti.

Pana la sfarsitul anului, compania vrea sa-si dubleze reteaua de cafenele pe piata locala, la 18 unitati.

Starbucks a intrat pe piata din Romania in aprilie 2007, deschizand prima cafenea din Europa Centrala si de Est, ca rezultat al unui joint-venture incheiat cu partenerul sau european, grupul elen Marinopoulos. Grecii au pierdut franciza lantului de cafenele in Romania, actionariatul fiind schimbat la inceputul anului cu un joint venture intre mai multi antreprenori bulgari si compania-mama.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele in 65 de tari si este cunoscuta ca fiind cea mai importanta marca de cafea din lume.
Facebook ShareTweet
 Marti, 26 August 2014, ora 15:09

 Articol citit de 7890 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor