Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Funny > Stiri Funny
A   A   A

Statul New York da in judecata casa de licitatii Sotheby's pentru frauda fiscala de milioane de dolari

Statul New York da in judecata casa de licitatii Sotheby's pentru frauda fiscala de milioane de dolari
Foto: Facebook/ Sotheby's
Procurorul general al statului New York, Letitia James, a anuntat vineri ca a dat in judecata casa de licitatii Sotheby's pentru ca ar fi fraudat statul cu milioane de dolari prin neplata taxelor pe vanzari, transmite Reuters.
Letitia James acuza Sotheby's ca a aranjat certificate false pentru scutiri de taxe, cunoscute drept certificate de revanzare, pentru un colectionar de arta care este un client important al firmei, desi stia ca acel colectionar nu era eligibil pentru scutirea respectiva.
James a spus ca firma colectionarului de arta, Porsal Equities, a incheiat in noiembrie 2018 un acord cu statul New York, in valoare de 10,75 de milioane de dolari, pentru inchiderea unei investigatii referitoare la frauda fiscala legata de achizitia a unor obiecte de arta si a altor bunuri in valoare de peste 50 de milioane de dolari.

Sotheby's nu a raspuns imediat solicitarilor pentru comentarii. ...citeste mai departe despre "Statul New York da in judecata casa de licitatii Sotheby's pentru frauda fiscala de milioane de dolari" pe Ziare.com
Facebook ShareTweet
 Duminica, 08 Noiembrie 2020, ora 02:32

 Articol citit de 858 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor