Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Gadgeturi IT
A   A   A

Am auzit bine? A fost lansat playerul muzical care costa cat o limuzina!

Am auzit bine? A fost lansat playerul muzical care costa cat o limuzina!
Foto: Extravaganzi
Compania dCs serbeaza anul acesta o jumatate de secol de la infiintare, iar momentul este cum nu se poate mai bun pentru a lansa pe piata un player digital in editie limitata.
Vivaldi One, playerul prezentat de dCS la ceas aniversar, are avantajul portabilitatii si se prezinta intr-o forma extraordinara atat din punct de vedere al designului exterior, cat si al componentelor de ultima ora introduse in acest dispozitiv, anunta Extravaganzi.

Unele caracteristici tehnice prezente la playerul Vavaldi One au aparut in aparatura de studio profesional acum mai bine de trei decenii, iar versiunile recente ale acestora dau sunetului redat de playerul dCS o calitate extraordinara.


De altfel, expertii companiei descriu experienta Vivaldi One ca fiind caracterizata de "o calitate translucida" a sunetului.

Capacitatea de stocare si de preluare si transformare a sunetelor este dubla fata de playerele din generatiile anterioare, Vivaldi One fiind adaptat perfect nevoilor unui meloman impatimit.

Dincolo de canalele clasice de conectare la alte dispoozitive - UBS, AES si S/PDIF - playerul poate fi legat via wifi si la canale de muzica precum Spotify, TIDAL sau Airplay.

Designerii FH Lambert s-au ocupat de creionarea carcasei playerului, acesta putand fi comandatpe auriu, argintiu sau in clasica combinatie de alb si negru.

Cat te costa o bijuterie muzicala in editie limitata de la dCS? Ei bine, cam cat o limuzina, pretul unuia din cele 250 de dispozitive din serie limitata fiind de 62.000 euro. Auditie placuta!
Facebook ShareTweet
 Sambata, 24 Iunie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 4974 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor