Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Ceas gadget
A   A   A

Apple a dezvaluit deja noul iWatch intr-o reclama iPhone 5 Video

Apple a dezvaluit deja noul iWatch intr-o reclama iPhone 5 Video
Prototip iwatch / Sursa foto: VentureBeat
Un ceas misterios si-a facut aparitia in cea mai noua reclama iPhone 5: sa fie vorba despre mult asteptatul ceas inteligent iWatch?
Zvonurile despre un ceas inteligent Apple au revenit in fiecare an, dar noua reclama la iPhone 5 ar putea oferi primul indiciu cu privire la iWatch.

In reclama iPhone 5 poate fi observat un gadget negru la incheietura mainii unui utilizator de iPhone. Nu este vorba despre Pebble sau vreun alt gadget lansat pana in prezent, scrie acasa.ro.

Zvonurile despre un smartwatch care se poate conecta la iPhone si la alte gadgeturi Apple s-au intensificat in ultimele luni, iar unii designeri au creat deja concepte in care incearca sa intuiasca cum ar putea arata.

Ceasul nu seamana deloc cu un produs Apple: este complet negru si nu are niciun buton sau ecran tactil vizibil. Din acest motiv, ipoteza prezentei in reclama chiar a prototipului iWatch pare exagerata.

Unii analisti sustin insa ca este vorba doar despre un mesaj subliminal, cu privire la iminenta lansarii unui ceas inteligent Apple.

Facebook ShareTweet
 Marti, 28 Mai 2013, ora 12:45

 Articol citit de 4345 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor