Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Ceas gadget
A   A   A

Apple si Google vor sa lanseze computerul-ceas

Apple si Google vor sa lanseze computerul-ceas
Apple si Google au alocat resurse importante anul trecut pentru a putea revolutiona piata computerele. Cele doua companii au lucrat, separat, pe tot parcursul anului trecut, pentru a putea lansa minicomputerul incorporat in ceas.
Atat Google cat si Apple au decis ca merita investit intr-un nou dispozitiv, de tipul minicomputerului, dar din ratiuni complet diferite, scrie Business Insider. Apple este interesat sa mareasca vanzarile de iPhone.
Mai mult decat atat, Apple testeaza deja diferite dispozitive, asemanatoare cu un iPod, dar mult mai mici si care pot fi atasate unei curele pentru ceasurile de mana. De asemenea, dispozitivul trebuie sa poata fi controlat cu ajutorului asistentului personal, Siri.

La randul sau, gigantul Google urmareste indeaproape tehnologia in laboratoarele sale secrete, mai precizeaza publicatia amintita. Reprezentantii companiei de IT au recrutat ingineri din cadrul Nokia si Apple pentru a dezvolta mai repede produsul si pentru a se asigura ca vor iesi primi pe piata cu un noul gadget.
Facebook ShareTweet
 Luni, 19 Decembrie 2011, ora 21:12
 Autor:  Alexandra Grigore

 Articol citit de 2501 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor