Bagajul tau e destept? Iata valiza care te urmeaza ca un catelus (Video)

Sambata, 15 Aprilie 2017, ora 00:00
9114 citiri
Bagajul tau e destept? Iata valiza care te urmeaza ca un catelus (Video)
Foto: Indiegogo

Dupa pregatirea bagajului de calatorie, al doilea lucru enervant ramane transportarea acestuia pe culoarele garilor si prin areroporturi.

Din fericire, o companie californiana s-a gandit sa te scape de acest chin si a construit un troler autonom capabil sa te urmeze la pas pana la punctul de imbarcare, dupa cum anunta CNN Money.

Conform producatorului Travelmate Robotics, noua valiza poate fi folosita de un public tinta extrem de larg: incepand de la oamenii de afaceri, turisti si chiar persoane cu dizabilitati fizice.

"Valizele nu prea si-au schimbat aspectul in ultimele decenii. E loc pentru inovatie", crede David Near, directorul executiv al companiei.

Valiza autonoma conceputa de echipa Travelmate Robotics are diferite dimensiuni si va fi comercializata la preturi cuprinse intre 399 si 595 dolari, dupa ce va trece cu brio toate testele de siguranta.

Viteza atinsa de bagajul de calatorie creat de Travelmate este de 10 km/h si pana acum s-a descurcat destul de bine in plimbarile efectuate prin mall-uri si pe trotuare.

Senzorii inclusi in bagajul de calatorie ii permit sa se conecteze la smartphone-ul proprietarului si sa il urmeze "orbeste" pe acesta, iar in momentul in care distanta dintre telefon si valiza depaseste 6 metri, o alarma va incepe sa sune pentru a preveni o eventuala tentativa de furt.

Pentru a intra in posesia unei valize Travelmate va trebui sa astepti pana in 2018, in acest moment producatorii trolerului autonom strang fonduri pe platforma Indiegogo in scopul lansarii productiei in serie.

#valiza smart, #troler Travelmate Robotics, #bagaj calatorie, #gadget vacanta , #Gadgeturi IT