Boxe wireless Marshall Mid, cadoul cel mai potrivit pentru un iubitor de muzica buna

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 00:01
3215 citiri
Boxe wireless Marshall Mid, cadoul cel mai potrivit pentru un iubitor de muzica buna
Foto: Marshall Headphones

Daca ai un prieten, o amica sau o ruda care iubeste din plin senzatiile transmise de muzica buna, nu mai sta pe ganduri si cumpara-i o pereche de casti wireless de la Marshall.

Noul set de casti Marshall Mid Bluetooth este o surpriza perfecta pe care o poti o oferi cuiva in perioada sarbatorilor, remarca portalul Extravaganzi.

Castile Mid reusesc sa redea tmp de 30 de ore muzica preferata fara ca sa fii nevoit sa le reincarci acumulatorii. Calitatea sunetului este una deosebita, cu un balans clar pentru a reda un sunet robust, iar pretul se dovedeste modest, 199 dolari, comparativ cu performantele dispozitivului.

Rama castii este invelita in plus pentru a nu te jena in momentul in care incepi sa o porti cu tine mai oriunde, iar cupele sunt prinse in balamale printate in 3D pentru o mai buna fixare pe urechi.

Setul de casti Marshall Mid beneficiaza si de un buton din care poti regla volumul sunetului sau poti da play, pauza ori skip la piesele pe care le asculti. Tot cu ajutorul acestuia poti opri sau porni dispozitivul audio.

Functia telefon este si ea inclusa, cu un simplu click putand opta pentru a raspunde, respinge sau termina o conversatie telefonica.

Daca tu si perechea ta aveti aceleasi gusturi muzicale, ar trebui sa stii ca Marshall mid Bluetooth are o optiune prin care poti impartasi playlistul cu un alt dispozitiv wireless din imediata apropiere.

#casti audio, #casti audio Marshall Mid, #set casti audio, #cadou craciun, #casti audio wireless , #Gadgeturi IT