Bugatti Chronos, un exemplu de eleganta in universul smartphone (Video)

Sambata, 21 Mai 2016, ora 00:00
5991 citiri
Bugatti Chronos, un exemplu de eleganta in universul smartphone (Video)
Foto: Phones Review

Lansarea bolidului Bugatti Chiron a facut senzatie pe piata automobilelor, dar momentul pare sa fi fost depasit, din moment ce toti fanii exclusivistei marci auto vorbesc in ultima vreme de primul smartphone lansat de companie.

Firma franceza nu a ramas ancorata doar in crearea unor super-masini in serii limitate, ci si-a pus amprenta si in industria modei sau a mobilei, iar segmentul gadgeturilor digitale a fost abordat acum prin smartphone-ul Bugatti Chronos, arata Luxatic.

Smartphone-ul Bugatti este creatia unor tineri designeri de succes care au resit sa imprime o dinamica deosebita in formele date creatiei lor.

Insa, dincolo de aceste asemanari, Chronos poarta caracteristicile de lux opulent ale brandului Bugatti. Capacul din spate este realizat din materiale atent finisate, cum ar fi lemnul nobil sau metalul.

Din punct de vedere tehnic, Bugatti Chronos se mandreste cu un display Quad HD 2.5D de 5,5 inci si 2 camere foto de 23, respective 16 megapixeli.

Telefonul poate gazdui pana la 64 GB de date, are un procesor cu 4GB de RAM si o baterie rezistenta de 4,020 mAh, factori care il vor tine pe piata destul timp pentru a deveni o senzatie in sectorul smartphone.

Dispozitivul este rezistent la apa, are un sistem de securitate prevazut cu cititor de amprente, un port USB C si sistem de incarcare wireless, ceea ce ii garanteaza aproape automat succesul de piata.

#smartphone Bugatti, #Bugatti Chronos, #design smartphone Bugatti, #marci exclusiviste , #Gadgeturi IT