Casca il face pe om! Bose Quietcomfort au trecut la wireless

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 00:00
3086 citiri
Casca il face pe om! Bose Quietcomfort au trecut la wireless
Foto: Bose

Dupa ce a petrecut mai bine de patru decenii in cautarea celei mai bune solutii pentru reducerea zgomotului de pe fundal in redarea sunetelor, firma Bose a decis ca este cazul sa actualizeze cele mai performante casti create pana in prezent trecandu-le in sistem wireless.

Este vorba de castile Quietcomfort 35, care beneficiaza de un egalizator optimizat pentru volumul sunetelor redate, ceea ce inseamna un sunet perfect echilibrat pentru urechile tale, indiferent de cat de mult vei apasa potentiometrul dispozitivului, arata Extravaganzi.

Castile wireless de la Bose au si un sistem dual de microfoane unidirectionale care permit convorbiri telefonice perfecte, chiar daca in jurul tau pare ca s-ar fi dezlantuit un uragan.

Cand asculti muzica, vei observa ca zgomotul de fundal, acel fasait iritant depistat la alte dispozitive similare, a fost anulat cu totul.

In acelasi timp insa, poti folosi castile wireless Bose Quietcomfort 35 pentru a te scufunda intr-un ocean de liniste, dispozitivul fiind perfect pentru orele lungi de calatorie in avion sau in tren, cand toata lumea de langa tine pare sa aiba chef de conversatii interminabile.

Bateriile care alimenteaza gadgetul audio permit o durata de folosire wireless intre doua incarcari de aproximativ 20 de ore, un record in lumea dispozitivelor de acest tip, si pana la 40 de ore in cazul in care le conectezi prin fir.

Designul si materialele folosite la confectionarea castilor sar si ele in ochi de la prima vedere, indicand intrarea dispozitivului in zona gadgeturilor de lux.

Banda care face legatura intre cele doua cupe este invelita in Alcantara, un material pe care il mai regasesti in finisajele fine ale ambarcatiunilor si masinilor de lux.

Cupele sunt realizate si ele dintr-o piele sintetica fina, dand senzatia de confort utilizatorului, indiferent de cate ore din zi decide acesta sa le tina pe urechi.

In interiorul lor, un strat de silicon ajuta la reducerea zgomotului de fond, asigurand o ambianta sonora perfecta pentru relaxare.

Finisajele sunt completate de materiale ceva mai dure, precum otelul inoxidabil sau nylon cu insertii de sticla, elemente care confera rezistenta si durabilitate gadgetului.

Pretul unei astfel de perechi de casti wireless Bose Quietcomfort 35 este 350 de dolari.

#casti audio wireless, #casti audio Bose, #casti wireles Bose Quietcomfort 35 , #Stiri Gadget