Copiii pot avea propriile lor masinute. Cum?

Marti, 18 Iulie 2017, ora 14:36
1753 citiri
Copiii pot avea propriile lor masinute. Cum?

Tesla, cel mai mare si cunoscut producator de masini electrice, a lansat o varianta a modelului S si pentru copii. Modelul de masinute electrice gandit de producatorul american este cu totul original fata de alte modele de masinute electrice. Pretul porneste de la 499 de dolari si poate creste in functie de optiunile si dotarile pe care si le doresc cei mici, care intra in rolul unui adult si isi configureaza bolidul.

Producatorul american a aratat astfel ca are timp si pentru alte proiecte, desi este sufocat de comenzi pentru noul model, care se va lansa in 2018. In colaborare cu Radio Flayer - o firma americana specializata in productia de masinute electrice- cei de la Tesla au lansat modelul S pentru copii.

Varianta pentru cei mici pastreaza designul modelului original, insa este adaptata pentru copii. Pretul porneste de la 499 de dolari, dar, foarte interesant, cei mici isi pot alege optiunile pentru masinutele electrice pe care urmeaza sa le conduca. Pretul va trece astfel de 750 de dolari.

La fel ca oamenii mari, prichindeii isi pot alege culoare masinii. Pentru aceste modele de masinute electrice, cei de la Tesla au pus la dispozitie trei culori: albastru, rosu si gri metalizat.

De asemenea, isi pot alege tipul de tapiterie, isi pot personaliza placutele de inmatriculare sau pot achizitiona inca o baterie electrica, pentru o sesiune de joaca prelungita. Pentru roti, copiii pot alege dintre culorile negru, argintiu sau negru mat.

Masinuta este destinata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani, este pusa in miscare de un motoras electric legat la o baterie litium-ion, are set de faruri si chiar si un sistem audio, la care copilul se poate conecta cu orice dispozitiv mobil.

Se poate spune ca producatorul american s-a gandit la toate nevoile prichindei, deoarece modelele de masinute electrice au si un mini-portbagaj in partea din fata, unde cei mici isi pot pune jucariile sau pachetul pentru masa de pranz.

La fel ca modelele pentru adulti, masinutele electrice sunt extrem de cautate. Cei care doresc o astfel de varianta de masinute au ceva de asteptat pana cand comanda va fi livrata.

Un mare dezavantaj este ca masinuta poate fi in prezent livrata doar in America de Nord, adica Statele Unite ale Americii si Canada. Insa sunt sanse mari ca aceasta sa fie disponibila si la nivel mondial.

Puteti descoperi la Noriel o multime de masinute electrice, la preturi interesante si modele care sigur ii vor incanta pe micuti. Ei vor putea sa isi petreaca astfel sezonul cald... altfel. Iar la comenzi de minimum 150 RON, transportul este gratuit oriunde in tara.

#masini electrice copii , #Gadget auto