Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Ceas gadget
A   A   A

Cum isi tin bogatii lumii lucrurile in siguranta

Cum isi tin bogatii lumii lucrurile in siguranta
Aston Martin anunta lansarea seifului numit "Object of Time One-77", in parteneriat cu Buben & Zorweg, celebrul producator de obiecte de lux. Seiful este asteptat sa iasa pe piata la inceputul lui 2012, intr-un numar limitat de 77 de exemplare.
Imprumutand caracteristici de design de la Aston Martin, seiful este o minune a tehnologiei care iti fura ochii si un loc sigur in care sa iti gazduiesti obiectele de valoare, scrie Luxury Insider.

Object of Time One-77 este un seif all inclusive cu toate bonusurile la care te-ai putea astepta de la un parteneriat Buben & Zorweg - Aston Martin: un seif de maxima securitate, ceas, cutie pentru pastrarea trabucurilor in conditii de umiditate, sertare dedicate pastrarii de bijuterii si ceasuri, si patru ceasuri reglate la diferite fusuri orare, dar si un sistem sonor incorporat care poate fi oricand conectat la iPod-ul din dotare.
In semn de respect pentru super masinile Aston Martin, seiful, cu o inaltime de 1 metru si 77 de centimetri, poarta inscriptionat numele Aston Martin.

Primul astfel de seif urmeaza sa intre in productie in luna ianuarie 2012 si, exact ca masina coupe in trei usi de la Aston Martin, cel care il cumpara are garantia exclusivitatii: Object of Time One-77 este limitat la doar 77 de exemplare, din care 20 au fost deja rezervate.

Facebook ShareTweet
 Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 19:24
 Autor:  Oana Dimitriu

 Articol citit de 1840 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor