Cum sa-ti salvezi colectiile de pe vinil in format mp3

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 00:00
3339 citiri
Cum sa-ti salvezi colectiile de pe vinil in format mp3
Foto: Hammacher

Ai o colectie de inregistrari "antice" pe discuri de vinil, pe care vrei sa o salvezi cu orice pret? Poti sta linistit de acum.

Business24 iti propune unul dintre cele mai noi modele de convertoare LP-MP3, numai bun sa-ti salveze inregistrarile in format clasic.

Nu numai ca este performant in pastrarea calitati sunetului original, dar convertorul

Hammacher Schlemmer este si portabil, ceea ce inseamna ca il poti lua intr-o vacanta la tara, pentru a salva colectia de melodii de pe discurile bunicilor.

Dispozitivul este conceput sub forma unui mini pick-up portabil cu conexiune USB pentru transferul rapid al muzicii redate intr-un calculator. Poti alege si varianta stocarii melodiilor pe un MicroSD card.

Convertorul are un software care permite selectarea anumitor melodii de pe discurile de vinil si alcatuirea unor noi compilatii in format MP3 direct in dispozitivele digitale pe care le ai la dispozitie.

Avand un platan de dimensiuni mai mici decat cele ale unui disc de vinil, convertorul poate fi rapid transportat, chiar si intr-un bagaj usor.

In cazul in care esti un nostalgic al epocii predigitale, poti atasa un set de difuzoare convertorului LP-MP3 si ai un veritabil pick-up gata de pus in functiune. Reda insa doar discurile pe turatie de 33.

Pretul este de asemenea surprinzator, doar 69,95 dolari, iar compatibilitatea dispozitivului cu programele Windows 8.1 si Mac OS X 10.8 ii garanteaza un loc in casa oricarui iubitor de tehnologie retro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#convertor portabil discuri vinil, #convertor LP MP3, #gadget retro , #Gadgeturi IT