De ce este important sa-ti cumperi un smartwatch. Cum te ajuta in viata de zi cu zi

Vineri, 25 Iunie 2021, ora 16:59
1297 citiri
De ce este important sa-ti cumperi un smartwatch. Cum te ajuta in viata de zi cu zi
smartwatch FOTO: pexels.com

Un smartwatch este to mai util in zilele noastre. Acesta te ajuta sa monitorizezi starea de sanatate, sa te mentii in forma, dar si sa-ti organizezi ziua de lucru in cel mai mic detaliu.

Smartwatchurile au evoluat rapid in ultimii ani. Prin urmare, acestea au functii avansate pe care le poti utiliza in diferite situatii. De la verificarea mesajelor, cand nu te poti uita in telefon, la monitorizarea pulsului (extrem de util in cazul persoanelor cu probleme cardiace) si pana la utilizarea acestuia in timpul antrenamentelor de fitness.

Tot pe smartwatch poti verifica mailul sau poti instala diverse aplicatii astfel incat sa-l poti folosi ca inlocuitor al telefonului mobil atunci cand nu il poti scoate din geanta. Iata de ce fiecare persoana ar trebui sa aiba un smartwatch ieftin si bun.

Un smartwatch te ajuta sa te mentii in forma

Smartwatchul este folosit adesea de persoanele sportiva sau pasionate de o viata activa. Cele mai multe modele de smatwatch vin cu aplicatii integrate de monitorizare a ritmului cardiac. Altele au aplicatii complexe care te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele in materie de sport monitorizand efortul fizic depus si iti arata cate calorii ai consumat. Toate aceste informatii pot fi conectate la telefon si le poti urmari si de acolo.

Mai mult, smartwatchul poate fi folosit pe post de pedometru. Acesta va calcula pasii facuti de tine itnr-o zi si iti va spune cate calorii ai pierdut mergand.

Util in cazul persoanelor cu probleme cardiace

Un smartwatch este util persoanelor cu probleme cardiace. Acesta monitorizeaza constant ritmul cardiac. Avand aceasta functie disponibila un smartwatch te ajuta sa iei rapid masuri de preventie in cazul in care suferi de hipertensiune iar valorile sunt peste cele normale.

Te ajuta sa ai o viata sanatoasa

Un smartwatch iti poate aminti sa bei apa (hidratarea fiind foartr importanta pentru o viata sanatoasa) sa faci miscare sau sa nu sari peste orele de mese. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi alarmele la orele dorite de tine.

Ai acces facil la muzica preferata

Numeroase modele de smartwatch iti permit sa parcurgi cu usurinta lista de melodii in smartphone. In acest fel poti selecta melodia dorite direct de pe smartwatch si aceasta va fi redata in casti. Prin urmare, daca te afli intr-un autobuz nu va fi necesar sa scoti telefonul din geanta.

Se pot personaliza

Spre deosebire de un ceas normal, un smartwatch ieftin poate fi personalizat cu usurinta. Cureaua acestuia poate fi schimbata cu una care sa se asorteze cu tinuta din ziua respectiva. La fel si wallpaperrul poate fi personalizat si adaptat nevoilor si personalitatii tale.

Stii intotdeauna unde este copilul

Daca ai un copil este important sa-l monitorizezi indeaproape. Cu ajutorul unui smartwatch copii ieftin poti urmari in timp real unde de afla acesta, chiar daca tu esti la munca. Asta deoarece un astfel de smartwatch poate fi conectat la gps si urmarit in timp real de pe telefon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartwatch, #smartwatch ieftin, #smartwatch ieftin si bun, #smartwatch copii , #Stiri Gadget