Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Ceas gadget
A   A   A

Evolio X-Watch Sport, un gadget pentru aventurieri. Iata ce poate face accesoriul smart

Evolio X-Watch Sport, un gadget pentru aventurieri. Iata ce poate face accesoriul smart
Vara este anotimpul in care aventurierul din tine iese la suprafata in stil mare, iar pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile de explorare a unor zone retrase vei avea nevoie de un accesoriu capabil sa joace rolul de ghid smart infailibil.
Evolio si-a propus sa-ti ofere gadgetul perfect in acest sens, iar X-Watch Sport este gata sa-si demonstreze utilitatea in aventurile pe care le ai in plan in aceasta vara.

Noul model de smartwatch permite localizarea geografica precisa, monitorizarea cu mare acuratete a miscarii si obtinerea in timp real de informatii precum altitudinea, presiunea atmosferica, temperatura si pulsul, informeaza compania producatoare.

X-watch Sport aduce ca noutate in gama Evolio, posibilitatea de masurare precisa a miscarii utilizand si receptorul GPS integrat. Acesta permite o calculare exacta a miscarii reale si implicit a energiei consumate, luand in considerare atat distanta parcursa cat si diferenta de altitudine. X-watch Sport monitorizeaza sporturi precum ciclismul, alergarea, drumetia montana.

O alta noutate a noului model X-watch Sport este functia Cardio dinamica, ce masoara pulsul in timp real si in mod continuu.

X-watch Sport are un ecran tactil IPS de 1,3 inchi, cu diverse ecrane customizabile de tip sport, classic, chronograph, etc.

Ceasul este compatibil cu sistemele de operare Android si iOS, si are implementate toate functiile disponibile pe modelele anterioare, oferind utilizatorului posibilitatea de a prelua apeluri si citi notificari de tip: SMS, Facebook, Wathsapp, Skype.


X-watch Sport dispune de un docking station cu acumulator, ce poate fi folosit ca baterie externa, pentru ca ceasul sa poata fi reincarcat complet in orice moment.
Ceasul inteligent X-watch Sport va fi disponibil din luna iunie in retelele de retail la pretul de vanzare de 699 lei.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 10 Iunie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 3541 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor