Gadgeturi pentru vacante de neuitat: Tu unde pastrezi fotografiile din concediu?

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 00:00
3886 citiri
Gadgeturi pentru vacante de neuitat: Tu unde pastrezi fotografiile din concediu?
Foto: ABC Data Distribution

Vara a trecut si a lasat un noian de amintiri raspandite prin mai toate dispozitivele tale. Mai ai loc oare si pentru fotografiile pe care intentionezi sa le faci in city-break sau in vacanta de iarna?

Decat sa-ti pui aceeasi problema de fiecare data cand revii din vacanta, mai bine te accesorizezi cu gadgeturile care te vor scapa automat de aceasta grija, recomanda expertii ABC Data. Totodata, acestea sunt importante si pentru a nu tine intr-un singur loc, in PC, amintiri atat de frumoase.

Aceste dispozitive pot fi foarte bine completate cu o solutie de stocare in cloud, de 1TB sau mai mult, astfel incat sa ai mereu acces la poze, videoclipuri si fisierele importante.

Costul per GB a scazut foarte mult in ultimii ani, iar continutul pe care il producem fie ca vorbim de vacante, fie ca vorbim de pasiunea de a fotografia sau filma, devine tot mai mare.

Memorie virtuala

Fa-ti un cadou util care sa iti permita sa salvezi rapid fotografiile realizate in ultima vacanta si sa pregateasca terenul pentru urmatoarea aventura relaxanta pe care o ai in plan.

Foto: jbhifi.com.au

My Passport Wireless Pro este un dispozitiv care permite transferul wireless de fisiere din aparatul foto sau camera video si asigura un backup pentru aceste amintiri.

De asemenea, poate fi folosit pentru editarea si difuzarea imaginilor HD, daca este conectat la o tableta sau laptop.

My Passport Wireless Pro este dotat cu un cititor de carduri SD pentru transferul de fotografii. Datorita bateriei sale generoase, poate fi folosit, de asemenea, pentru a incarca, in deplasare, un smartphone, o camera foto mirrorless sau un alt dispozitiv dotat cu port USB.

Tot cu ajutorul acestui gadget, imaginile pot fi difuzate pe un televizor smart prin intermediul programului Plex.

Toate imaginile pot fi pastrate in cloud cu ajutorul aplicatiei My Cloud, de unde pot fi apoi accesate oricand, de pe tableta, PC sau telefon. Pentru un transfer rapid, My Passport Wireless Pro poate fi conectat la Adobe Creative Cloud, cu ajutorul aplicatiei My Cloud.

Perfect pentru iPhone-ul tau

Special creat pentru dispozitivele cu iOS, i-Memory Flash Drive AI920 este o alegere inspirata pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu de stocare pentru pozele si filmele din vacanta, fara sa fie nevoie de un telefon nou.

Foto: Adata.com

Gadgetul permite stocarea datelor direct in drive, dar si un transfer rapid al datelor, cu o viteza de citire de 150MB pe secunda si o viteza de scriere de 30MB pe secunda. Este ideal inclusiv pentru stocarea si transferul fisierelor foarte mari, de pana la 4GB.

De asemenea, suporta fisiere video ii format 4K, rezolutie la care pot filma ultimele modele de iPhone.

Dispozitivul poate fi conectat foarte simplu la gadgeturile cu sistem de operare iOS, chiar daca acestea sunt in carcasa de protective si se dovedeste rezistent la apa si nisip.

Este foarte usor de folosit, cu un simplu click poate fi salvat intregul continut. Poate fi folosit si pentru a viziona filme pe un smartphone sau tableta si pentru transferul imaginilor in timp real.

Bun la toate

Un card SD performant, pe care sa poata fi inregistrate cat mai multe imagini, nu poate lipsi din arsenalul tau de solutii de stocare a amintirilor din vacanta, iar microSD Action Camera UHS-I U3 de la Kingston este o alegere foarte buna.

Viteza de citire este de 90MB pe secunda, iar viteza de scriere de 45MB pe secunda. Cardul este compatibil cu majoritatea tipurilor de camere, inclusiv GoPro si drone, dar si cu telefoanele cu slot pentru microSD. Cu ajutorul unui adaptor poate fi folosit si in DSLR-uri.

Gadgetul este rezistent la soc, vibratii, temperaturi extreme si la apa si este disponibil in mai multe variante, cu o capacitate de stocare de la 16GB pana la 64GB.

#gadget IT, #solutii stocare date, #amintiri vacanta, #gadget foto, #produse ABC Data , #Gadgeturi IT