Geak Watch, primul ceas cu adevarat inteligent

Joi, 20 Iunie 2013, ora 12:50
3438 citiri
Geak Watch, primul ceas cu adevarat inteligent
Sursa foto: Engadget.com

O companie din China a lansat Geak Watch, primul ceas cu adevarat inteligent, devansand astfel pregatirile 'greilor' de pe piata IT & C.

Pe langa functia principala de convorbire in retelele mobile, ceasul chinezesc inteligent este dotat cu sistem de operare Android 4.1, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS si radio FM, scrie Acasa.ro.

Geak Watch poate masura pulsul, tensiunea, temperatura corpului si distanta parcursa. Toate aceste functii sunt integrate intr-o carcasa cu o grosime mai mica de un centimetru.

Din punctul de vedere al performantelor, ceasul vine cu procesor de 1 GHZ, 215 MB RAM, 4GB spatiu de stocare, baterie litium-ion de 500 mAh, ecran de 1.55 inci multi-touch cu rezolutie 240x240.

Geak Watch va fi disponibil la precomanda in data de 3 iulie, iar pretul va fi de aproximativ 330 de dolari. Este doar o problema de timp pana cand ceasul va fi exportat si pe piata europeana.

#lansare ceas inteligent China, #lansare Geak watch, #Geak smartwatch android, #specificatii tehnice smartwatch, #pret ceas inteligent , #Ceas gadget