Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Stiri Gadget
A   A   A

Hidrotricicleta, jucaria care te face sa te simti ca intr-o vacanta la tropice

Hidrotricicleta, jucaria care te face sa te simti ca intr-o vacanta la tropice
Foto: Hammacher
In cazul in care ai o casa de vacanta pe malul marii sau al unui lac, o hidrotricicleta s-ar putea sa transforme sezonul tau estival intr-o vacanta greu de dat uitarii.
Gadgetul este deja intalnit in statiunile de lux de la tropice, asa ca nu strica sa dai un aer usor exotic refugiului tau estival, dupa cum recomanda Hammacher Schlemmer.

Hidrotricicleta poate lua doi pasageri la bord, se manevreaza mult mai usor decat clasicele hidrobiciclete, are un aspect mult mai atragator si este si extrem de rezistenta.

Rotile sale din plastic sunt crestate pe exterior, astfel incat marginile crestaturilor sa serveasca pe post de palete propulsoare, iar cadrul din otel inoxidabil si aluminiu va feri gadgetul de efectul coroziv al apei.

Bancheta si rotile sunt create dintr-un material care rezista expunerii la soare si umezeala, idiferent ca vorbim despre ploaie, apa de rau sau apa sarata a marii.


Jucaria estivala care te face sa te simti ca intr-o vacanta de lux la tropice costa 7.500 de dolari si poate fi si personalizata, dupa cum anunta site-ul de shopping online.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 4288 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor