Husa-etui pentru smartphone: Gata cu ochii obositi de ecran!

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
3756 citiri
Husa-etui pentru smartphone: Gata cu ochii obositi de ecran!
Foto: Lenzcase

Ecranul smartphone-ului din dotare ti se pare prea mic ca sa poti savura zi de zi lectura online? Pentru asta ai avea nevoie de o pereche de ochelari mereu atasata de telefonul tau.

Startupul Lenzcase ofera o solutie ingenioasa pentru aceasta problema, anunta potalul CNET.

Pentru moment, Lenzcase a conceput doar o carcasa potrivita uniui iPhone 6, dar reprezentantii firmei sustin ca, din ianuarie, vor crea modele si pentru telefoanele iPhone 6+ si Samsung Galaxy 6.

Partea buna este ca firma strange in continuare precomenzi pe Kickstarter pentru a finanta intrarea in productie a originalei carcase de telefon.

Astfel se face ca pentru 28 de dolari poti primi carcasa Lenzcase si cele patru perechi de ochelari de vedere, cu dioptrii de +2.0, +2.5, +3.0 si +3.5.

Se estimeaza ca de la inceputul anului viitor, cand produsul va intra direct in magazine, pretul de vanzare ar putea sari de 78 de dolari.

Carcasa este realizata dintr-un amestec de policarbonat superior si aluminiu, protejand atat telefonul, cat si perechea de ochelari de vedere din buzuinarul secret.

Grosimea nu difera decat cu doi centimetri fatra de cea a unei carcase obisnuite, dar te scapa de grija de a cara dupa tine un etui pentru ochelarii de vedere.

Cat despre ochelari, chiar daca nu sunt perechea cu care sa te fatai prin casa toata ziua, neavand o rama completa, se pot dovedi de folos in timpul iesirilor in oras, cand trebuie sa verifici eticheta unui produs sau un document scris cu litere marunte.

#husa smartphone ochelari, #accesoriu smartphone, #ochelari vedere, #husa Lenzcase , #Stiri Gadget