Incearca si tu chitara care stie sa cante cat 27 de instrumente la un loc (Video)

Sambata, 07 Mai 2016, ora 00:00
3672 citiri
Incearca si tu chitara care stie sa cante cat 27 de instrumente la un loc (Video)
Foto: Voxamps

Visezi sa evoluezi la scena deschisa la fel ca Jimi Hendrix, The Who, Joe Satriani sau Eric Clapton? Solutia o reprezinta o chitara surprinzatoare, care te poate transforma intr-un adevarat om-orchestra.

Vox Starstream Type-I este un gadget dedicat talentelor in devenire care vor sa epateze in fata prietenilor sau pur si simplu vor sa-si incerce mana pe diferite instrumente, potrivit Mens Folio.

Chitara Vox Starstream Type-I ascunde 27 de instrumente virtuale combinate intr-unul singur: de la chitara acustica la banjo.

Trei partitii de pe hardul intern al instrumentului permit redarea unor sunete in stil electric, sintetizator, unplugged sau acustic, iar alte sase partitii pot fi folosite pentru a stoca piesele favorite sau unele bucati muzicale care te pot face sa deprinzi toate subtilitatile unui mare chitarist.

Starstream are un design ergonomic pentru a se lipi cat mai bine de corpul tau, permitandu-ti astfel sa zburzi de unul singur prin camera sau sa evoluezi intr-un mod electrizant pentru prietenii chemati la o petrecere.

Patru baterii AA sunt suficiente pentru a-ti permite sa evoluezi continuu timp de 15 ore, asa ca farmecul petrecerii cu teme muzicale poate dura indeajuns de mult.

In plus, mufele de iesire ale instrumentului permit racordarea acestuia la o statie de amplificare sau la o pereche de casti, in cazul in care vrei sa exersezi ore in sir fara a-ti deranja vecinii sau familia.

#gadget audio, #chitara Vox Starstream Type I, #instrument muzical digital , #Gadgeturi IT