Inovatie si tehnologie activa cu noile camere foto

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 15:15
2216 citiri
Inovatie si tehnologie activa cu noile camere foto

Dispozitive de mare utilitate, atat in vacante, cat si in activitatea profesionala, aparatele de fotografiat au impanzit, realmente, piata din Romania, remarcandu-se prin tehnologii de ultima generatie si o rezolutie imbunatita, comparativ cu predecesoarele sale.

In functie de scopul pentru care se doresc a fi folosite, cumparatorul poate profita din plin de reducerile de sezon pentru a-si achizitiona cele mai performante camere foto ieftine.

Nu doar ca acestia au posibilitatea de a face o economie substantiala la buget, dar pot beneficia din plin de atuurile aduse de cei 12 megapixeli incorporati in acestea.

Fata de echipamentele aparute in anii trecuti, marii producatori de pe piata mondiala, cum ar fi Canon sau Nikon au reusit sa performeze prin lansarea unor aparate mai fiabile, usor de transportat si mai prietenoase cu mediul exterior.

Mai mult decat atat, inca din anul 2013 au aparut cu camera rezistente la apa si la socuri, care se caracterizeaza printr-o constructie solida, o carcasa puternica si bine etanseizata.

Datorita sistemului waterproof, aceste noi modele de camere foto, ce pot fi gasite si mai ieftin in magazine autorizate, ofera o durabilitatea mai mare si sunt proiectate pentru a impiedica patrunderea particulelor de nisip sau a apei in interior.

De asemenea, pentru a obtine un grad sporit de impermeabilitate, unii producatori recurg si la incorporarea unor materiale aditionale de cauciuc de-a lungul compomentelor dispozitivului.

Dispozitivele mai beneficiaza si de un sistem revolutionar anti soc, prin intermediu caruia rezistenta la impactul cu solul sau cu suprafetele abrazive este garantata.

Materialele premium pe baza carora au fost implementate aparatele cu sistem antisoc si waterproof confera acestora un design impunator si raspund cu brio exigentelor venite din partea utilizatorilor pasionati de drumetii sau scufundari.

Canon si Nikon - doua marci in voga

In ceea ce priveste piata camerelor foto, fie ca sunt ieftine sau de lux, Canon si Nikon detin monopolul, companiile impunandu-se prin produse bine realizate, dupa un inalt standard de exigenta.

De aceea, pentru cei care isi doresc sa renunte la vechile aparate de fotografiat compacte in detrimentul unei dispozitiv profesional, cei doi mai competitori mondiali ofera clientilor sai solutiile cele mai avantajoase, prin introducerea DSLR-urilor.

Cu aceasta tehnologie nemaintalnita pana in acest moment in lume, revolutia digitala a castigat definitive lupta cu filmul clasic. Prin urmare, DSLR-urile se adreseaza, in acest moment, chiar si celor mai tineri folografi amatori, Canon si Nikon fiind, in momentul de fata, in lansarea si desavarsirea unor modele care sa fie mai bine nisate in trei categorii principale: cea a consumatorilor, a upper-entry level si cea a profesionistilor.

Informatiile preluate din surse oficiale in anul 2014 ne arata ca cei doi mari producatori japonezi au lansat, in acel an, cel putin cate un model dedicat fiecarei categorii in parte.

Desi provin de la companii prestigiose, clientii aflati la inceput de drum in domeniul artei fotografiei au posibilitatea de a profita din plin de ofertele magazinelor specializate pentru a cumpara camere foto ieftine, ca sa aiba parte 100% de avantajele inovatiilor mileniului trei!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camere foto profesionale, #camera foto DSLR , #Stiri Gadget