Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Ceas gadget
A   A   A

Intra in era ceasurilor "tech-luxe" cu Montblanc

Intra in era ceasurilor "tech-luxe" cu Montblanc
Foto: The Watch Gallery
Avansul tehnologic inregistrat in ultimul deceniu si succesul la public al gadgeturilor portabile schimba chiar si cele mai conservatoare perceptii, de la utilitatea unui telefon pana la "haute holorlogerie".
Producatorul Montblanc iti propune deja un model de ceas care combina clasicul cu ultimele noutati tehnice, anunta publicatia The Watch Gallery.

TimeWalker Urban Speed e-strap adauga elegantei ceasului clasic de mana un dispozitiv hi-tech mascat in cureaua acestuia. Cureaua de ceas integreaza tehnologia de ultima generatie intr-un produs de lux cu traditie, simbioza dintre cele doua fiind perfect functionala.

In cureaua ceasului TimeWalker Urban Speed vei gasi functii deja obisnuite ale dispozitivelor smart de pe piata: monitorizare pentru programul de fitness, conexiuni catre canalele social media, notificari din agenda electronica personala, functii de semnalizare in cazul pierderii ceasului si un sistem de telecomanda pentru alte dispozitive smart din jurul tau.

Dispozitivul smart atasat ceasului de lux isi dovedeste cu adevarat utilitatea, mai ales in cazul notificarilor urgente: timp ramas pana la demararea unei sedinte, verificarea e-mailurilor sau mesaje text in asteptare.

Activand ca un gadget de ultima ora mascat sub imaginea luxului traditional Montblanc, TimeWalker Urban Speed e-strap se anunta inca de pe acum un obiect menit sa puna pe jar clientii care tin la imaginea lor.

Facebook ShareTweet
 Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 2315 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor