Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Gadgeturi IT
A   A   A

Kit-ul calatorului iubitor de muzica buna: Master & Dynamic Zero Halliburton

Kit-ul calatorului iubitor de muzica buna: Master & Dynamic Zero Halliburton
Foto: Luxatic
Asocierea dintre producatorii de accesorii audio Master & Dynamic si cei de valize de lux de la Zero Halliburton a dat recent unul dintre cele mai interesante kit-uri de calatorie pentru iubitorii de muzica.
Master & Dynamic Zero Halliburton arata ca si cum ar fi valiza in care James Bond isi poarta castile audio si, pana la urma, cam asta si intentioneaza sa fie, anunta revista Luxatic.

Gadgetul audio cu valiza proprie va fi produs in doar 200 de unitati, caracterul sau exclusivist fiind reflectat si de calitatea materialelor folosite in realizarea celor doua piese distincte.


Astfel, valiza de lux Zero Halliburton este dublata de setul de casti MH40 Over Ear sau MH 30 On Ear, in intreriorul bagajului regasindu-se si un suport metalic pentru casti, dar si un microfon perfect asortat cu restul accesoriilor de lux.

Castile au un adaptor de 3,5/6,3 mm placate cu aur, un cablu de 1,25 mm cu buton on/off si microfon, o cutie de lux pentru depozitarea lor, dar si un cablu de conectare la valiza invelit in piele.


Calitatea accesoriilor audio de la Master & Dynamic care compun acest set este garantata pe viata, oferind o experienta perfecta in redarea muzicii tale preferate.

Setul in editie limitata pare cel mai bun accesoriu in cazul in care esti nevoit sa faci naveta pe distante lungi intre casa si birou sau daca esti un artist profesionist care se indreapta zilnic spre studioul de inregistrari.
Facebook ShareTweet
 Marti, 27 Decembrie 2016, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 5517 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor