Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Stiri Gadget
A   A   A

Masinaria orchestra, un gadget mecanic pe care il vrei pentru tine

Masinaria orchestra, un gadget mecanic pe care il vrei pentru tine
Foto: Wintergatan.com
Cum ar fi sa ai la dispozitie o masinarie care sa fie, in acelasi timp, un aparat de joc mecanic si o orchestra care sa iti desfete auzul?
Suedezii par sa fi rezolvat aceasta dilema, iar rezultatul il poti gasi pe Hammacher, unde o masinarie orchestra cu bile face ca un miniconcert sa devina o experienta distractiva.

Aparatul este construit din lemn si otel, iar sunetul emis prin palnii, rampe si alte fante si piese, care rezoneaza in mod placut, te va lasa sa te bucuri de muzica pe care o compui in timp ce te joci in voie.

Manetele iti permit sa activezi sau sa dezactivezi unul dintre instrumentele redate de mecanismul din interiorul cutie muzicale distractive: chitara, chitara bas, tobe, cinel sau orga, in asa fel incat timpul petrecut in fata acestui aparat sa ramana o experienta de neuitat.

Masinaria poate fi personalizata in functie de preferintele tale, dar mecanismul interior conceput de inginerii suedezi iti va permite oricum sa te joci de-a omul orchestra ori de cate ori tragi de maneta care declanseaza jocul.

Pretul este si el cam cat onorariul unei orcheste intregi: 95.000 de dolari.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 29 Iulie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 3696 ori

Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor