Meka Mon, batalia robotilor poate fi distractia totala pentru familia ta

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 00:00
3668 citiri
Meka Mon, batalia robotilor poate fi distractia totala pentru familia ta
Foto: Extravaganzi

Esti pasionat de jocuri, gadgeturi si robotica? Ei bine, din aceasta iarna, distractia se poate muta in livingul tau luand aspectul unei batalii supreme intre robotii Meka Mon.

Noii roboti Meka Mon se bat atat in camp real, cat si virtual, putand fi controlati prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei, dispozitive de pe care vei putea savura lupta virtuala a gadgeturilor cu aspect fioros, anunta Extravaganzi.

La prima infatisare, Meka Mon seamana cu un paianjen, dar se bate cu inversunarea unei drone ucigase din Call of Duty.

Agilitatea sa este crescuta fata de generatiile anterioare, iar bateriile litiu-ion de 1200mAH ii dau o rezistenta mai indelungata pe campul de lupta.

Robotii sunt dotati cu tot felul de senzori, iar comunicarea cu dispozitivele mobile se realizeaza prin intermediul retelei Bluetooth LE.

Controlul lor este facil, facand din Meka Mon jucaria suprema pentru pitici si tatici, iar in lumea virtuala Meka Mon poti lupta inclusiv cu lasere si rachete impotriva adversarilor.

Un singur robotr costa 279 de dolari, iar pentru un set complet Ultimate Battle Pack care sa asigure distractia in familie va trebui sa platesti 499 de dolari.

Primele 500 de exemplare fac parte dintr-o editie speciala care va fi livrata in luna ianuarie in baza precomenzilor primite, exemplarele de serie urmand a fi puse in vanzare abia din iunie 2017.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#roboti lupta, #roboti Mekamon, #gadget jucarie , #Gadgeturi IT