Nerabdator sa ajungi pe partie? Renunta la GoPro si ia-ti o casca inteligenta

Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 00:00
4410 citiri
Nerabdator sa ajungi pe partie? Renunta la GoPro si ia-ti o casca inteligenta
Foto: Kickstarter

Daca ti-ai facut deja rezervare pentru o vacanta la schi in ianuarie, inseamna ca esti un impatimit al acestui sport si, desigur, ca ai in dotare un echipament pe masura.

Si, pentru ca sporturile extreme evolueaza spre era digitala, Business24 iti recomanda o casca aparte pentru iarna aceasta pe partie.

Creatorii castii inteligente Forcite Alpine promit ca dispozitivul va face minuni in cresterea gradului de comunicare pe partiile de ski.

Forcite Alpine este un produs pe care creatorii australieni ai dispozitivului vor sa il puna in vanzare inca de la inceputul anului viitor, iar creatia lor chiar se arata interesanta pentru iubitorii sporturilor de iarna, anunta CNet.

In primul rand, casca este superdotata in ceea ce priveste tehnologia digitala, ceea ce inseamna ca vei avea ocazia sa o folosesti in diverse moduri din momentul in care te lansezi pe partia de schi.

In interiorul castii inteligente ai o camera ultra-HD 4K capabila sa inregistreze imagini cu o viteza de 120 fps in slow-motion, sistem GPS, dar si un sistem audio cu functie de reducere a zgomotului ambiental care iti va permite sa comunici cu ceilalti membri ai echipei tale pe o raza de 200 de metri.

Sistemul este mentinut in viata de un procesor de 2,4 GHz si dispune de sisteme de conectare Bluetooth 4.0 si Wi-Fi.

Acestea iti asigura accesul la o multime de informatii afisate pe ecranul vizorului: viteza maxima atinsa, altitudinea atinsa in timpul unui salt acrobatic, timpul petrecut in aer si poate fi folosita si ca accesoriu smartphone.

Casca este de tip modular, ceea ce inseamna ca eventualele reparatii in cazul unei cazaturi mai zdravene nu te vor forta sa inlocuiesti tot dispozitivul, ci doar componentele afectate in urma socului.

Pentru moment, creatorii dispozitivului au lansat un apel de finantare de 200.000 de dolari pe Kickstarter care a strans deja un sfert din suma necesara fabricarii in masa a produsului.

Asa ca, vestile sunt bune pentru concediul tau de iarna, iar casca inteligenta Forcite Alpine ar putea sa intre inca din ianuarie in dotarea echipamentului tau de schi sau snowboard pentru suma de 750 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casca smart schi, #casca digitala sporturi extreme, #casca Forcite Alpine , #Stiri Gadget