Noul Kindle Fire, mai rapid si cu camera foto integrata

Luni, 09 Iulie 2012, ora 10:01
1632 citiri
Noul Kindle Fire, mai rapid si cu camera foto integrata

A doua generatie a tabletei Kindle Fire de la Amazon ar putea fi dotata cu o camera foto. In plus, gadget-ul va avea un display imbunatatit, in timp ce forma tabletei va fi modificata.

La un an de la lansarea primei tablete Amazon, compania intentioneaza sa lanseze o noua versiune imbunatatita a acesteia. Conform unor surse ale AllThingsD, noile tablete for fi mai subtiri si mai usoare si vor beneficia de o camera foto integrata. Mai mult, rezolutia ecranului va fi de 1.280 x 800 pixeli, aproximativ la fel ca iPad 2, un upgrade substantial de la rezolutia actuala a tabletei Kindle Fire - 1.024 x 600 pixeli. Comparativ, iPad 3 are o rezolutie de 2.048 x 1.536 pixeli cu ajutorul display-ului Retina.

De altfel, conform aceleiasi surse, tableta va avea o forma ceva mai patrata, urmand sa aiba o ratie de 1.60, comparativ cu ratia de 1.71 a actualei versiuni.

Un alt site scria, saptamana trecuta, ca Amazon intentioneaza sa lanseze doua noi versiuni ale tabletei. Prima ar avea un ecran de 7 inci, iar a doua de 10 inci. De asemenea, "Coyote", tableta de 7 inci, ar avea un procesor dual-core, in timp ce "Hollywood", versiunea mai mare, ar avea un procesor quad-core.

Indiferent de care dintre publicatii are insa dreptate, Amazon urmeanza sa intre intr-o competitie serioasa. Apple intentioneaza sa lanseze o versiune de 7 inci a iPad-ului, numit "iPad Mini", care ar putea plasa produsul Apple in marja de pret a Amazon - 200 de dolari.

#kindle fire amazon, #versiune noua Kindle Fire, #tableta Kindle Fire , #Gadget PC