ONA Leather Clifton, un rucsac elegant pentru un fotograf profesionist stilat

Sambata, 19 Martie 2016, ora 00:00
2693 citiri
ONA Leather Clifton, un rucsac elegant pentru un fotograf profesionist stilat
Foto: Onabags

In general, breasla fotoreporterilor prefera sa-si depoziteze aparatele si accesoriile in rucsacuri cat mai solide, pentru a face fata diverselor conditii grele in care isi desfasoara activitatea.

Nu strica, totusi, sa adaugi un pic de stil infatisarii tale, daca esti fotoreporter profesionist, iar cea mai buna alegere ramane noul rucsac ONA Leather Clifton in care poti adaposti o camera foto si accesoriile sale sau, la nevoie, un laptop, potrivit Luxatic.

Interiorul ruscsacului este compartimentat cu sectiuni detasabile, asa ca nu iti va fi greu sa alegi daca vrei sa porti in spate o camera foto plus sase teleobiective, un laptop de 13 inchi sau chiar echipamentul pentru sala de sport.

Realizata dintr-o piele fina de culoare maro, ONA Leather Clifton se potriveste ca o manusa unui fotoreporter exerimentat sau unui adept al stilului urban care vrea sa faca impresie.

Partea din fata este dotata cu un buzunar in care poti pastra diverse documente sau instrumente de scris, iar bretelele au in interior o protectie suplimentara, astfel incat sa nu simti din plin greutatea bagajului in cursul unui drum mai lung pe teren accidentat.

Este un accesoriu care iti va scoate din cont 499 de dolari, dar care are menirea de a te face remarcat imediat gratie finisajelor de exceptie.

#rucsac camera foto, #stil urban, #rucsac piele, #ONA Leather Clifton , #Stiri Gadget