Polaroidul nu a murit. Urmasul sau se poate conecta la smartphone

Luni, 14 August 2017, ora 08:19
4072 citiri
Polaroidul nu a murit. Urmasul sau se poate conecta la smartphone
Foto: Hammacher

Aparatele foto instant Polaroid au parasit piata de mai multi ani, dar asta nu inseamna ca locul a ramas liber.

Un nou tip de camera foto instant, prezentata de Hammacher Schlemmer, face fata cu brio erei smart si promite sa devina un accesoriu de vacanta ideal.

Noua generatie de camere foto instant se poate conecta la iPhone sau la un model Android, combinand lumea nalogica cu tehnologia smart de astazi.

Dimensiunile camerei foto sunt gandite astfel incat aceasta sa fie tinuta cu lejeritate in palma, iar zgomotul si vibratiile usoare ale mecanismului interior te vor face sa retraiesti senzatii demult uitate.

Fotografiile listate pe filmul sensibil sunt scoase in doua minute, dar pentru o imagine perfect clara va trebui sa astepti, totusi, aproape o jumatate de ora.

O aplicatie permite adaugarea unor efecte foto direct din smartphone, artificiu pe care nu il ofera niciuun model mai vechi de camera foto instant.

Blitzul aparatului este format din 8 becuri LED, perfect adaptat oricarui mediu, iar camera dispune si de baterii reincarcabile.

De acum, asadar, ai sansa de a poza, vizualiza in smartphone si de a lista fotografiile preferate din vacanta, pastrand chiar aspectul unui turist clasic. Pretul unui dispozitiv este de 299,95 dolari, pachetul neincluzand si filmul fotosensibil pe suport de hartie.

#gadget vacanta, #camera foto instant, #fotografii instant , #Gadgeturi IT