Redescopera placerea scrisului de mana fara sa renunti la tehnologie!

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 00:00
2606 citiri
Redescopera placerea scrisului de mana fara sa renunti la tehnologie!
Foto: Livescribe

Iubesti arta scrisului de mana, dar tendintele aduse de noile tehnologii te forteaza sa renunti la agenda in favoarea tabletei sau a telefonului inteligent?

Cineva s-a gandit si la tine si a creat un sistem care digitalizeaza automat toate notitele tale. Inteligent, nu-i asa?

Producatorul celebrelor notebook-uri Moleskine si stilouri Livescribe a lansat oferta de precomenzi pentru ultima creatie de top, smartpenul Livescribe 3 Moleskin Edition.

Caracterizat de estetica deosebita si stilul clasic al brandului Livescribe, noul smartpen este realizat intr-o editie limitata si poate fi folosit pe toate tabletele si smartphone-urile indiferent daca acestea opereaza in sistem Android sau iOS, anunta portalul Extravaganzi.

Smartpen-ul Livescribe 3 si carnetelul de notite Moleskin sunt in masura sa duca experienta insemnarilor personale la un alt nivel.

Cele mai mici notite, odata scrise pe paginile agendei Moleskin, se vor transfera automat pe ecranul tabletei sau a smartphone-ului tau, daca acestea sunt conectate.

Pachetul Livescribe/Moleskine este un mod elegant de a face conexiunea intre placerea scrisului de mana si sistemele digitale care ne-au impanzit viata.

Firma a pus deja in vanzare pachetul produs in editie limitata pe site-ul Livescribe.

Un pachet Livescribe 3 Smartpen Moleskine Edition include smartpen-ul Livescribe 3 Moleskine, agenda Livescribe Notebook by Moleskine, cu 238 de pagini, 9 cartuse de rezerva cu cerneala speciala, o husa tip borseta si accesoriile de conectare a aparatelor smart la agenda.

Costul unui pachet este de 229 de dolari, iar livrarile vor incepe de la sfarsitul acestei luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadget birou, #agenda lux smartphone, #pachet smartpen Livescribe , #Gadgeturi IT