Business24
Economie  Afaceri  Bani  IT  Life 
Gadget > Gadgeturi IT
A   A   A

Robo-proiectorul de casa, gadgetul dedicat serilor de distractie. Nu vrei si tu unul?

Robo-proiectorul de casa, gadgetul dedicat serilor de distractie. Nu vrei si tu unul?
Foto: Hammacher
Cum ai putea petrece mai bine o seara distractiva impreuna cu prietenii tai, daca nu urmarind un film SF proiectat de un aparat care pare desprins din decorul peliculei pe care o vizionezi.
Hammacher Schlemmer iti propune un nou mod de a trai magia inregistrarilor video, fie ele filme artistice sau simple filmari postate pe retelele social media prin intermediul unui robot cu rol de proiector video.

Robo-proiectorul Hammacher Schlemmer beneficiaza de un sistem wireless care ii permite sa receptioneze semnalul emis de diverse dispozitive inteligente din casa ta si sa preia fisierele video pe care tu doresti sa le afisezi la o rezolutie optima pe peretii casei sau pe un ecran din curte locuintei tale.


Robotelul poate afisa imagini pe diverse suprafete, cata vreme se afla la o distanta de 3,5 metri de acestea.

Prin intermediul sistemului wireless poti programa proiectia unor inregistrari video de pe smartphone-ul tau, indiferent daca acesta ruleaza pe sistem de operare Android sau iOS.
De altfel, o aplicatie speciala iti va permite sa si controlezi miscarile robo-proiectorului de casa direct din telefonul smart.

Serile de vizionari video se anunta extrem de interesante, in conditiile in care micul proiectionist cu aer futurist asigura o calitate a imaginii de 720p HD si o sonorizare de 5 watti.

Aplicatia pentru telefon iti va permite a reglezi calitatea imaginii, volumul, dar si sa programezi din timp o lista de videoclipuri pe care vrei sa o rulezi in seara respectiva.Incarcarea dipozitivului de proiectie se face cu ajutorul unui cabul USB conectat la computerul din casa, iar autonomia sa este de 2 ore, in conditii de redare a imaginilor la 50% din luminozitate.

Pretul unui roboproiecytor este de 2.500 de dolari, gadgetul promitand de pe acum sa faca serile de vara din curtea casei tale mult mai interesante.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 02 Iunie 2017, ora 00:00
 Autor:  Marius Jianu

 Articol citit de 3839 ori

Cele mai citite
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor