Sfantul Graal al sistemelor audio: Un gadget pentru petreceri extravagante

Sambata, 30 Ianuarie 2016, ora 00:00
4794 citiri
Sfantul Graal al sistemelor audio: Un gadget pentru petreceri extravagante
Foto: Kharma

Petrecerea perfecta pe care ti-o imaginezi pentru o ocazie deosebita din viata ta ar trebui sa aiba in fundal un sistem Kharma Enigma Veyron.

Sistemul audio se dovedeste cel mai performant in acest moment, cunoscatorii vorbind despre el ca iubitorii de mistere despre Sfantul Graal, relateaza revista Extravaganzi.

Sistemul este unul revolutionar, daca tinem cont ca tehnologia adaugata impinge limitele sunetului redat de difuzoare mult mai departe decat ai putea crede.

Noile drivere Kharma adaugate sistemului sunt elementele principale ale gadgetului audio, modelul Enigma Veyron EV-1 fiind dotat cu noile drivere Kharma Omega F.

Sistemul Enigma Veyron EV-1 beneficiaza si de un design care imbratiseaza cea mai mare forma diamantina a unor difuzoare create vreodata.

Conceput pe 5 axe CNC care sunt distribuite simetric pe inaltimea intregului sistem, Kharma Enigma Veyron se prezinta sub o forma masiva, dar eleganta in acelasi timp.

Contactul minim al difuzoarelor interioare cu cadrul carcasei reduce vibratiile nedorite dand o acuratete mai mare a sunetului difuzat prin sistem. Pare ca de acum nu mai ai nicio scuza pentru a nu desfasura la tine acasa cea mai tare petrecere a anului!

#sistem audio Kharma, #Kharma Enigma Veyron EV1, #calitate sunet , #Stiri Gadget